George Burcea obişnuieşte să se drogheze?! Andreea Bălan, şocată de viciile soţului: "Vrea să-şi protejeze fetiţele"

3 andreea balan george jpg jpeg

George Burcea obişnuia să se drogheze, iar traumele din copilărie ar fi revenit şi l-ar fi afectat pe soţul Andreei Bălan atunci când acesta a început să lucreze la o carte, în care şi-a povestit copilăria.

Lucrurile au degeneral, spun apropiaţii celor doi, iar în momentul în care Andreea a cerut explicaţii pentru comportamentul său, George Burcea a devenit irascibil. Aşa ar fi început degradarea relaţiei lor. 

George Burcea a fost prins drogat la volan. Soţul Andreei Bălan consumase cocaină

Potrivit Viva!, se pare că cei doi soţi nu-şi mai vorbesc, iar drumurile lor se vor separa, totul fiind doar o chestiune de timp:

"George a plecat de acasă şi este total absent. A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetiţe. O ajută mama ei şi are şi o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniţă, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiţii… Îi este greu Andreei', a declarat o sursă din anturajul ei, pentru sursa citată.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Andreea Bălan nu ştia că George ar avea vicii, precum drogurile

"Andreea este şocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă şi nu înţelegea de ce, acum îşi dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, aşteaptă să se aşeze lucrurile', au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul soţilor Burcea – Bălan.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg