George Vintilă, la Asia Express alături de Şerban Copoţ VIDEO

1 85287 original jpg jpeg

Veşti bune pentru fanii lui Şerban Copoţ! Câtăreţul nu renunţă la competiţia Asia Express după ce a rămas fără partener. Cosmin Seleşi s-a accidentat grav la genunchi ediţiile trecute şi medicii au decis să îl trimită în România. În locul lui a venit George Vintilă la Asia Express, alaturi de Şerban Copoţ.

George Vintilă, la Asia Express alături de Şerban Copoţ! Vedeta PRO TV, care a câştigat Ferma Vedetelor în urmă cu câţiva ani, este încântată de provocare. Acesta a mărturisit că îi plac experienţele noi şi că abia aşteaptă să descopere India.

image

George Vintilă, la Asia Express alături de Şerban Copoţ

„Întotdeauna am fost însetat de noi experienţe! Asia Express este o provocare fizică, dar şi una psihică, ce te aruncă într-un mediu cu totul şi cu totul nou în care ai parte de aventură şi situaţii extreme. Este exact genul meu de competiţie. În Şerban descopăr un super coechipier, un om dinamic, bine pregătit, un tată cool şi cel mai important, un super om”, a spus George Vintilă.

image
image

Anca Sigartău şi fiul ei, eliminaţi de la Asia Express

În ultimul duel al emisiunii de la Antena 1, prezentată de Gina Pistol, echipele formate din Jojo, Paul Ipate şi George Vintilă şi Şerban Copoţ au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare. Anca Sigartău şi fiul său Teo au fost eliminaţi chiar în prima etapă din India.

„A fost o experienţă extraordinară, nu se poate compara cu nimic. Sunt extrem de mândră că am venit şi că am reuşit. Chiar şi atât cât am dus cursa, am mers înainte”, a spus Anca Sigartău la Antena 1.