Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu s-au certat şi s-au despărţit

1 85383 original jpg jpeg

Dragostea lor este cu năbădăi! Cei doi artişti de muzică populară abia se împăcaseră în urmă cu câteva săptămâni, iar acum şi-au spus din nou adio. Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu s-au certat şi s-au despărţit pe 13 martie. 

Nicoleta Voicu susţine că, de data aceasta, ruptura e definitivă. De ce? Pentru că Gheorghe Turda ar fi minţit în presa din România în legătură cu cadoul primit de ziua lui, de la iubită.

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu s-au certat şi s-au despărţit

Cântăreţul de muzică populară a recunoscut că Nicoleta Voicu a fost prima care i-a urat ”La mulţi ani!” de ziua lui. Aceasta i-ar fi cumpărat un cadou de firmă: o borsetă scumpă! Nicoleta Voicu s-a simţit jignită deoarece artistul ar fi minţit. Nu a avut bani de borsetă, ci de un buchet de flori.

image

”Acesta a fost cadoul meu. Nu sunt de firmă, ca borseta despre care a vorbit, dar nu există ca şi cadou din partea mea. Din puţinul pe care-l mai am, am rupt o sumă modică pentru el dar destul de importanta pentru mine, şi mult suflet, pentru acel aranjament de flori. Nu am fost prima care i-a urat „la mulţi ani!”, ci ultima, pe la orele 21.00”, a marturisit artista.

Nicoleta Voicu nu îl mai vrea pe Gheorghe Turda

”Am ales să-l las cu lumea, ştiind cât de importantă este pentru el lumea şi nu Nicol. Totul a fost un răspuns la dorinţa lui de a ne împăca, exprimată public. Pentru domnul Turda totul trebuie să fie de firmă şi pompos, asta exprimă valoarea omului şi se ridică la nivelul lui, raportat la câştigurile sale, nu la suflet.

image

Altfel ar fi punctat frumuseţea gestului şi al mesajului de pe spatele plicului de flori. Am certitudinea că nu ştie ce i-am scris. Suntem nu supăraţi puţin, suntem certaţi definitiv. Gheorghe Turda este un om cocoşat de problemele altora, nu are timp pentru iubire. Sa rezolve problemele LUMII şi să-şi vadă de drum, că eu una am drumul meu.

image

Toate declaraţiile lui sunt date aşa încât el să rămână mereu în picioare.

Adevărul nu prezintă importanţă. Încă primeşte sfaturi de la „persoane de bine” care întrec Oracolul din Delphi şi de care m-am săturat la refuz. Ca final de mesaj: când Gheorghe Turda nu va mai avea niciun ban, atunci nu-l va mai căuta nimeni. Va avea timp pentru iubire. Atunci va fi şi timpul nostru”, a explicat Nicoleta Voicu, pentru spynews.ro.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg