Prințul Harry a clarificat zvonurile despre organele lui genitale în noua sa carte!

Totul despre „bijuteriile coroanei”! Cititorii cărții Prințului Harry vor avea surpriza vieții lor când vor afla informații secrete despre… penisul acestuia.

image

Cartea „Spare”, care va fi publicată și-n România pe 10 ianuarie 2023, vine cu o grămadă de informații noi și uimitoare. Unele dintre ele sunt atât de intime, încât aproape că sunt greu de crezut. Totuși, Ducele de Sussex nu s-a limitat la detalii formale sau la certurile din familie, ci a comentat chiar și despre părțile sale intime.

Harry și-a dorit să infirme zvonurile cu privire la… penisul său și faptul că n-a fost circumcis când era copil. Cu toate că nu știm numărul exact de persoane care au irosit timp din viața lor interesându-se despre părțile intime ale prințului britanic, ei bine, acesta a ținut să clarifice lucrurile. Prințul susține că penisul lui „a fost de mare interes public, a stârnit destulă curiozitate în rândul oamenilor”.

„Presa a scris despre el în exces. Au apărut numeroase povești, în cărți și ziare, chiar și în New York Times, despre Will și mine că nu am fost circumciși”, susține Harry. „Că mami ar fi interzis acest lucru, așa ziceau toți, și, cu toate că e adevărat că există șanse să apară tot felul de probleme atunci când nu ești circumcis, toate aceste povești sunt false. Am fost circumcis în copilărie!”, a conchis acesta.

Citește și Confesiunile bărbatului care susţine că este cel mai potent din lume. Jonah: „Nu am nevoie de o maşină de lux‟

Se pare că problemele intime nu sunt străine de Harry, care declară că s-a confruntat cu așa ceva chiar la nunta fratelui său, în 2011. Înainte de ceremonie, Harry susține că William „avea emoții evidente”, ca orice mire. Însă și el suferea din anumite puncte de vedere…

„Tata era interesat și empatic în privința urechilor și obrazilor mei înghețați și de-abia mă abțineam să nu-i spun că aveam aceeași problemă și în zona intimă”, a declarat cel care de-abia se întorsese dintr-o călătorie din Antarctica, unde suferise de frig excesiv.  

„Când am ajuns acasă am fost îngrozit să descopăr că problema cu penisul persista, în timp ce, la nivelul feței, degerăturile dispăreau”, a continuat să explice prințul britanic. Iar aceste dezvăluiri fără perdea nu sunt singurele din autobiografia regală.

Vezi și Ce gândesc femeile când văd un bărbat gol

Harry a oferit și detalii sincere despre cum și-a pierdut el virginitatea cu o femeie matură, care l-a tratat „ca un armăsar tânăr”. Vorbind despre „episodul jenant”, acesta a spus că s-a petrecut cu „o femeie mai mare decât el, care adora armăsarii”. Ducesele de Sussex și acea femeie, care rămâne anonimă, au avut relații intime pe un câmp din spatele unui bar aglomerat.

„M-am urcat pe ea repede, după care ea mi-a tras o palmă peste posterior și m-a trimis în treaba mea”, a dezvăluit Harry. „Una dintre greșelile comise de mine a avut de-a face cu faptul că am permis să se întâmple așa ceva pe un câmp, în spatele unui bar aglomerat. Cu siguranță că am fost văzuți!”, a continuat Harry mărturisirile sale surprinzătoare.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg