Ce părere are Regele Charles al III-lea despre nora lui, Kate Middleton

Kate Middleton (42 de ani) este foarte populară atât în Regatul Unit, cât și în alte părți ale lumii. Ea este apreciată de mulți, însă ce părere are Regele Charles al III-lea despre ea? 

Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg

Prințesa de Wales, Kate Middleton, și Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea, s-au căsătorit pe 29 apilie 2011, după o relație de opt ani. De atunci, ea a devenit populară și a atras atenția prin frumusețea ei naturală, stilul vestimentar elegant, rafinat și prin empatia de care a dat dovadă la întâlnirile cu admiratorii regali. 

Citește și: Ce nu știai despre Kate Middleton - de la asemănarea cu Regina Elisabeta la despărțirea de William

Dacă la nivel internațional, Kate Middleton este admirată, ce părere are socrul ei, Regele Charles al III-lea despre atitudinea Prințesei? Ei bine, se pare că soția Prințului William este la fel de apreciată și în sânul familiei. În cartea „King Charles III: The Inside Story‟, de Robert Hardman, care include informații despre mai multe persoane din Familia Regală, scrie că Prințesa de Wales are o relație foarte bună cu socrul ei. 

Mai mult decât atât, Regele Charles al III-lea o apreciază pentru profesionalismul de care dă dovadă în atribuțiile sale și pentru felul în care își crește copiii, pe George, Charlotte și Louis: „Charles crede că Prințesa (Catherine) face o treabă minunată, atât în legătură cu îndatoririle ei regale, cât și în creșterea nepoților săi‟, a scris autorul, potrivit „Mirror‟. 

De altfel, în timpul vizitei de stat din Kenya pe care Regele Charles al III-lea a făcut-o în noiembrie 2023, el a caracterizat-o pe Kate Middleton într-un discurs drept „nora mea iubită‟. Se pare că Prințesa este liniștită acum datorită relației frumoase pe care o are cu socrul său. Mai demult, ea a povestit într-un interviu cât de stresată a fost la prima întâlnire cu el: „Am fost foarte emoționată și stresată când l-am cunoscut pe tatăl lui William, dar el a fost foarte primitor, foarte prietenos, nu putea să fie mai ușor pentru mine.‟ 

Citește și: În grabă să devină regină? Kate Middleton știa deja primul lucru pe care-l va face atunci 

Kate Middleton a suferit recent o intervenție chirurgicală abdominală programată. În prezent, ea este internată în London Clinic, un spital privat din capitala Marii Britanii.

Sursă foto: Pinterest  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg