Întrebarea primită de Neil Diamond de la Prințesa Diana i-a dat mari emoții

9 noiembrie 1985 nu a fost o zi obișnuită pentru marele cântăreț, care simțea cum i se înmoaie genunchii atunci când Prințesa Diana a venit la el și i-a pus o simplă întrebare.

Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg

Câștigătorul premiului Grammy, Neil Diamond, se afla într-o companie selectă în acea seară. De fapt, interpretul hiturilor „Sweet Caroline” și „Song Sung Blue” era îmbrăcat la patru ace, la Casa Albă, în prezența celor mai influenți oameni de pe pământ – președințele Statelor Unite, Ronald Reagan, Prima Doamnă a țării, Nancy Reagan, John Travolta, Clint Eastwood și Tom Selleck, dar și Prințul Charles, adică actualul rege britanic, și soția sa de-atunci, Prințesa Diana.   

În asemenea anturaj de excepție, Neil Diamond se simțea emoționat și ușor stângaci, stare care s-a accentual în momentul în care Lady Di s-a îndreptat spre el și l-a întrebat: „Nu știu dacă se cuvine, în această țară, să inviți un domn la dans...”, ne dezvăluie Knight-Ridder Newspapers că a spus Prințesa Diana.

În timp ce marele muzician încerca să-și mențină calmul, era extrem de emoționat și panicat ca nu cumva să spună sau să facă ceva greșit. „Se cuvine oricând să întrebați pe oricine dacă dorește să danseze...”, a reușit vedeta să rostească fără să se bâlbâie.

Diamond simțea „cum mă lăsau genunchii și aveam un nod în gât”, după cum a povestit într-un interviu din 2017, pentru The Sunday Post, când a recunoscut că atunci „am fost mai emoționat ca niciodată”. „Prințesa Diana era o doamnă distinsă!”, a conchis acesta despre cea care ar fi trebuit să fie acum Regina Marii britanii.

Înainte de-a fi invitat la dans de Prințesa Diana, Neil Diamond a fost rugat să cânte de către soția președintelui american de la acea vreme, lucru care n-a fost nici acela ușor de făcut, având în vedere circumstanțele speciale în care se afla. „Eram încă un puști din Brooklyn, care se afla atunci la Casa Albă cu un prinț și o prințesă, președintele Statelor Unite ale Americii și alți oameni importanți”, a dezvăluit cântărețul plin de emoție.    

Într-un final, Neil și-a făcut „datoria”, a dansat și a cântat pentru o audiență de top, în ciuda emoțiilor avute. „Unele dintre cele mai faimoase persoane din lume stăteau cu ochii ațintiți spre mine”, și-a amintit acesta, însă, până la urmă, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

foto - Profimedia



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg