5 produse pe care să le folosești pentru machiaje profesioniste

2 săptămâni pe an. Atâta timp pierde o femeie care se machiază zilnic și care are nevoie de o oră pentru a duce la capăt această acțiune. Este mult? Este puțin? Răspunsul depinde de la persoană la persoană.

image

Pentru unele femei, machiajul este unul dintre cei mai buni prieteni și poate ascunde cu succes cearcăne sau nopți nedormite, aducând un aspect fresh, chiar și atunci când corpul se încăpățânează să scoată la iveală toate semnele de oboseală sau de îmbătrânire. Un machiaj suficient de bun reușește, însă, să alunge toate aceste semne.

Iată, așadar, cinci produse care sunt un must pentru un make-up profesionist.

Fondul de ten

Deja nu mai este un secret faptul că un fond de ten bine ales poate schimba înfățișarea cu totul. Dar cum alegi un astfel de produs și cum te asiguri că acesta este cel mai potrivit când vine vorba de pielea ta și de nevoile ei?

Trebuie să știi câteva informații de bază, precum nuanța pielii tale, dar și subtonul acesteia. Nu te îngrijora dacă nu le știi. Există suficiente ghiduri care să-ți indice pas cu pas cum să ajungi la acel produs râvnit. Ai nevoie doar de puțin timp pe care să-l aloci pentru cercetare și, bineînțeles, de puțină răbdare când vine vorba de testarea produsului.

Ține minte că fondul de ten reprezintă baza oricărui make-up profesionist și pentru ca acesta să reușească, ai nevoie de un produs de o calitate cât mai bună, care să fie ușor absorbit de piele și să nu se strângă cum tind să o facă anumite produse.

Fardul pentru pleoape

Indiferent că mergi la o petrecere sau că te pregătești doar de mers la muncă, acest produs nu trebuie să lipsească din rutina creării unui make-up profesionist. În funcție de context, vei apela fie la nuanțe mai colorate, mai pline de viață, care să iasă în evidență, în primul caz, sau de nuanțe mai neutre, pentru cea de-a doua situație.

Pentru o mai bună rezistență și aplicare a fardului, folosește pensule de machiaj și asigură-te că le cureți frecvent. Sănătatea pielii tale depinde și de cât de curate sunt instrumentele pe care le aplici.

Tușul pentru ochi

Indiferent că optezi pentru o variantă lichidă sau pentru un model de tip creion, trebuie să știi că reușita unor forme perfecte depinde mai ales de modul în care aplici tușul. Prin urmare, nu te descuraja dacă nu reușești din prima, ci încearcă să-ți perfecționezi tehnica.

Vei avea puțin mai mult de lucrat la început, însă apoi lucrurile vor ieși perfect natural și vei reuși să ai modele simetrice și perfecte fără să petreci mult prea mult timp în fața oglinzii.

Rimelul

Pentru că ochii sunt centrul atenției atunci când privești o persoană, știi bine că aranjarea acestora trebuie făcută cât mai bine. Tocmai de aceea, trebuie să alegi mai departe un rimel care să-ți pună în avantaj genele.

Caută un model care să se potrivească fix nevoilor tale. Vrei volum, gene mai lungi sau mai curbate? Caută un produs făcut special pentru nevoia ta cea mai aprigă. Sau, din contră, alege unul care le îmbină pe toate trei.

Apropo, fii atentă atunci când îți cumperi rimelul ca acesta să aibă și capacitatea de waterproof, adică să fie rezistent atunci când te prinde ploaia pe stradă sau atunci când îți curg câteva lacrimi.

Rujul

Rujul este, fără doar și poate, piesa de rezistență pentru orice machiaj impecabil. Acesta trebuie ales astfel încât să nu dispară după ce ai mușcat dintr-un măr. Din contră, trebuie să reziste cât mai mult posibil. Tocmai de aceea, atunci când cumperi un astfel de produs, nu trebuie să fii atentă doar la nuanța sa, ci mai ales la rezistența pe care o are odată aplicat pe buze.

Așadar, după cum observi, un make-up profesionist nu este atât rezultatul folosirii celor mai bune produse, ci este mai degrabă rezultatul practicării acestui exercițiu până când reușești să-l realizezi la cele mai înalte cote.



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg