Cum a renunțat Pamela Anderson să mai poarte machiaj: „Ea a fost cea mai bună‟

Dacă în anii ’90, Pamela Anderson nu apărea în public fără machiaj, astăzi ea a ales să adopte un look natural. Actrița din „Baywatch‟ a povestit cum a luat decizia de a renunța la produsele de înfrumusețare. 

image

La apogeul carierei sale, Pamela Anderson putea fi văzută purtând machiaj intens, cu accent pe ochii evidențiați și pe buzele conturate. Ce-i drept, felul în care vedeta se machia a ajutat-o să își consolideze imaginea sa de „sex-simbol‟...  

Citește și: Înainte să pozeze în Playboy, Pamela Anderson visa să devină călugăriță 

Într-un interviu pentru „LA Times‟, Pamela Anderson povestea că a devenit pasionată de machiaj odată cu mutarea ei în Los Angeles: „Mama mea și mătușa mea au fost întotdeauna încântate de coafură și machiaj, dar eu am fost întotdeauna un băiețel. Dar, când m-am mutat în Los Angeles și am devenit model pentru Playboy, m-am răzgândit. M-am machiat și m-am gândit că este distractiv. (…) Părul și machiajul te ajută să te simți mai încrezătoare. Trebuie doar să te joci cu ele. Este incitant și poate fi distractiv‟. 

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, actrița, în vârstă de 56 de ani, a renunțat la machiaj și a adoptat un look natural. Vedeta a fost fotografiată astfel pe stradă și inclusiv a fost văzută în documentarul ei de pe Netflix, „Pamela, A Love Story‟. 

Citește și: Pamela Anderson: „Putin voia să merg la inaugurarea lui și să-i ofer flori‟. S-a iubit vreodată cu președintele rus? 

Cum a decis Pamela Anderson să renunțe la machiaj 

Potrivit publicației „Elle‟, vedeta a luat această decizie în anul 2019, când make-up artistul ei, Alexis Vogel, care a lucrat și cu alte celebrități precum: Lisa Marie Presley, Carmen Electra și Kelly Clarkson, a murit de cancer la sân. Pamela Anderson a spus:

„Ea a fost cea mai bună. Am simțit că fără Alexis ar fi mai bine pentru mine să aleg să nu mă mai machiez‟. Vedeta consideră că aspectul său de acum este unul „libertin, distractiv și puțin rebel‟: „Am observat că oamenii se machiază intens, iar eu simt că merg împotriva curentului și fac opusul a ceea ce face toată lumea‟, a povestit diva. 

Sursă foto: Pinterest Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg