Jennifer Grey, actrița din „Dirty Dancing”, pune la zid cultura dietelor. „Crima crimelor‟

În timp ce anumite vedete promovează diferite modalități cu ajutorul cărora pierd rapid în greutate, actrița Jennifer Grey, din filmul de succes „Dirty Dancing‟, pune la zid cultura dietelor, pe care o numește „o epidemie‟. 

image

Jennifer Grey, cunoscută, mai ales, pentru rolul lui Frances „Baby‟ Houseman, din filmul „Dirty Dancing‟, este apreciată pentru sinceritatea de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. De pildă, ea a recunoscut că a suferit două operații la nas, care i-au modificat aspectul fizic și au transformat-o într-o „persoană invizibilă‟ în fața producătorilor. Totodată, la finalul lui 2022, Jennifer Grey mărturisea că pierderea părului i-a afectat sănătatea mintală, scrie „Prevention”. Acum, actrița de origine americană a vorbit despre cultura dietelor și despre pericolele reale pe care le poate avea. 

Citește și: Jennifer Gay, la 35 de ani după „Dirty Dancing‟. S-a împăcat cu greșeala care i-a distrus cariera 

Jennifer Grey o joacă pe Gwen Shamblin Lara

Actrița Jennifer Grey face parte din distribuția filmului „Gwen Shamblin: Starving for Salvation‟, unde o joacă pe Gwen Shamblin Lara, cea care a fost un „guru‟ al pierderii în greutate. Shamblin a îmbinat cultura dietei cu teologia creștină strictă și susținea că slăbitul reprezintă „o modalitate de a-L onora pe Dumnezeu‟, informează „Yahoo News”. Ea și-a fondat propria biserică, însă în anul 2021, a murit într-un accident aviatic, alături de soțul său, actorul Joseph Lara, și alte cinci persoane. 

 Gwen Shamblin  jpeg

(Gwen Shamblin Lara) 

Jennifer Grey: „Este o epidemie‟ 

În timp ce își promovează noul proiect, Jennifer Grey profită de ocazie și vorbește despre pericolele pe care „cultura dietelor‟ le are: „Lumea este foarte rigidă cu privire la modul în care evaluăm valoarea oamenilor. Pentru mine, aceasta este crima crimelor‟, a spus vedeta, citată de publicația „Prevention‟. „Întreaga noastră cultură a normalizat ideea că trebuie să avem o anumită greutate, dimensiune, formă și că trebuie să arătăm într-un anumit fel. Adevărul este că tot ceea ce face este să întărească sentimentul că nu suntem buni. Este o epidemie‟, a mai spus actrița. 

Citește și: Bulimia nervoasă sau prețul uriaș pentru a avea un trup dictat de standardele societății 

Cu acest rol, Jennifer Grey sper că va face lumină cu privire la efectele serioase pe care tulburările de alimentație le pot avea. Într-un interviu pentru „Today‟, actrița a mărturisit: „Vreau ca oamenii să vadă extremitatea poveștii și cât de greșite și nebunești erau teoriile ei (ale lui Gwen Shamblin). Astfel încât, dacă cineva suferă de o anumită versiune a unei tulburări de alimentație, fie că este vorba despre supraalimentare, bulimie sau anorexie, să poată obține ajutor.‟ 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  Recente

Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg