Jennifer Gray, actrița din „Dirty Dancing”, pune la zid cultura dietelor. „Crima crimelor‟

În timp ce anumite vedete promovează diferite modalități cu ajutorul cărora pierd rapid în greutate, actrița Jennifer Gray, din filmul de succes „Dirty Dancing‟, pune la zid cultura dietelor, pe care o numește „o epidemie‟. 

image

Jennifer Gray, cunoscută, mai ales, pentru rolul lui Frances „Baby‟ Houseman, din filmul „Dirty Dancing‟, este apreciată pentru sinceritatea de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. De pildă, ea a recunoscut că a suferit două operații la nas, care i-au modificat aspectul fizic și au transformat-o într-o „persoană invizibilă‟ în fața producătorilor. Totodată, la finalul lui 2022, Jennifer Gray mărturisea că pierderea părului i-a afectat sănătatea mintală, scrie „Prevention”. Acum, actrița de origine americană a vorbit despre cultura dietelor și despre pericolele reale pe care le poate avea. 

Citește și: Jennifer Gay, la 35 de ani după „Dirty Dancing‟. S-a împăcat cu greșeala care i-a distrus cariera 

Jennifer Gray o joacă pe Gwen Shamblin Lara

Actrița Jennifer Gray face parte din distribuția filmului „Gwen Shamblin: Starving for Salvation‟, unde o joacă pe Gwen Shamblin Lara, cea care a fost un „guru‟ al pierderii în greutate. Shamblin a îmbinat cultura dietei cu teologia creștină strictă și susținea că slăbitul reprezintă „o modalitate de a-L onora pe Dumnezeu‟, informează „Yahoo News”. Ea și-a fondat propria biserică, însă în anul 2021, a murit într-un accident aviatic, alături de soțul său, actorul Joseph Lara, și alte cinci persoane. 

 Gwen Shamblin jpeg

(Gwen Shamblin Lara) 

Jennifer Gray: „Este o epidemie‟ 

În timp ce își promovează noul proiect, Jennifer Gray profită de ocazie și vorbește despre pericolele pe care „cultura dietelor‟ le are: „Lumea este foarte rigidă cu privire la modul în care evaluăm valoarea oamenilor. Pentru mine, aceasta este crima crimelor‟, a spus vedeta, citată de publicația „Prevention‟. „Întreaga noastră cultură a normalizat ideea că trebuie să avem o anumită greutate, dimensiune, formă și că trebuie să arătăm într-un anumit fel. Adevărul este că tot ceea ce face este să întărească sentimentul că nu suntem buni. Este o epidemie‟, a mai spus actrița. 

Citește și: Bulimia nervoasă sau prețul uriaș pentru a avea un trup dictat de standardele societății 

Cu acest rol, Jennifer Gray sper că va face lumină cu privire la efectele serioase pe care tulburările de alimentație le pot avea. Într-un interviu pentru „Today‟, actrița a mărturisit: „Vreau ca oamenii să vadă extremitatea poveștii și cât de greșite și nebunești erau teoriile ei (ale lui Gwen Shamblin). Astfel încât, dacă cineva suferă de o anumită versiune a unei tulburări de alimentație, fie că este vorba despre supraalimentare, bulimie sau anorexie, să poată obține ajutor.‟ 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg