Kanye West l-a băgat în depresie pe fostul iubit al lui Kim, Pete Davidson

Kanye West, fostul soț al vedetei de televiziune Kim Kardashian, este implicat într-un nou scandal. De această dată, disputa are loc între rapper și fostul iubit al lui Kim, Pete Davidson. Kanye l-ar fi băgat în depresie pe Pete, după ce l-a amenințat de mai multe ori pe rețelele de socializare. 

image

La începutul lunii august, mass-media americană informau că starul de televiziune Kim Kardashian s-a despărțit de umoristul Pete Davidson. Distanța și programul lor foarte încărcat ar fi fost de vină, însă la scurt timp s-a aflat și faptul că fostul soț al lui Kim Kardashian, rapperul Kanye West, ar fi avut o legătură cu starea psihică a lui Pete. 

Citește și: Incredibil! Kim Kardashian își modifică nuanța pielii în funcție de iubiți 

Ce i-a făcut Kanye West lui Pete Davidson 

Comediantul Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, caută ajutor de specialitate din cauza hărțuirii din mediul online la care a fost supus de către rapperul Kanye West (45 de ani), a declarat o sursă a comediantului pentru „People‟. 

Începând cu luna aprilie a acestui an, Pete Davidson ar fi suferit „o traumă‟ din cauza postărilor amenințătoare pe care Kanye West le-a publicat pe rețelele de socializare, făcând referire la moartea comediantului și la posibile vătămări fizice. În postările sale, Kanye West l-a numit pe Pete „un gunoi‟ și „un prost‟, informează „Buzzfeednews‟. 

Vezi și: Kanye West, devastat în urma divorțului? Poemul emoționant dedicat fostei sale soții, Kim Kardashian 

Atenția și negativitatea venite din partea lui Kanye au fost un factor declanșator pentru Pete și el s-a văzut nevoit să caute ajutor‟, a spus sursa.

Nici măcar acum nu s-a abținut 

Inclusiv după despărțirea lui Pete de Kim Kardashian, Kanye West a făcut o postare pe Instagram, pentru a marca „moartea lui Skete Davidson‟, Skete fiind pseudonimul pe care Kanye îl folosește la adresa lui Pete. Kanye a postat pe Instagram o fotografie, realizată în Photoshop, unde erau scrise cuvintele: „Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani‟. 

La câteva ore după ce imaignea a strâns mii de comentarii, Kanye West a șters postarea de pe Instagram. 

Conform aceleiași surse, Pete Davidson nu este susținut de către Kim Kardashian, în acest moment. În prezent, comediantul își dorește să se concentreze pe cariera sa și pe starea sa de sănătate. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg