Karmen face nuntă şi botez separat

1 85415 original jpg jpeg

Cântăreaţa care are o carieră înfloritoare este însărcinată. Peste câteva luni, îşi va ţine în braţe primul copil. Karmen a vorbit despre planurile ei de viitor. Artista care scoate hit-uri pe bandă rulantă, Karmen, face nuntă şi botez separat. 

Cântăreaţa a mărturisit pentru viva.ro că încă nu a fost cerută de soţie. Karmen susţine că vestea sarcinii sale a venit prea rapid şi încă sunt şocaţi. Tânăra a mărturisit doar că nunta şi botezul vor fi două evenimente separate.

image

Karmen face nuntă şi botez separat

”Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înţelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deşi ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aştept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

image

Nunta şi botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină şi cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În acelaşi timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri şi atunci aleg să le îmbine.

image

Pentru mine familia înseamnă rădăcină, pentru mine familia înseamnă locul de unde noi, ca oameni, am primit anumite principii, locul în care învăţăm să iubim, să facem primii paşi, să spunem primele vorbe. Când vorbesc despre familie, aduc în discuţie şi un loc, pentru că, pentru mine acasă este acolo unde este familia. Acasă nu înseamnă o casă, o locuinţă, ci acolo găseşti iubire, acolo unde găseşti înţelegere, acolo unde găseşti respect, sprijin, acolo unde mergi cu încredere şi ştii că eşti iubit necondiţionat şi acceptat indiferent de situaţie. Sunt mândră să spun că provin dintr-o familie unită şi, având un model atât de frumos, îmi doresc ca şi familia mea să fie una unită, una foarte greu de destrămat şi una care, indiferent de circumstanţe, nu va fi dezechilibrată. O familie care trece împreună prin bine şi rău”, a mărturisit Karmen pentru sursa citată.

image


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg