Meghan Markle, umilită de o femeie care n-a vrut să dea mâna cu Ducesa de Sussex

În timpul vizitei la Castelul Windsor, pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle a fost pusă într-o ipostază stânjenitoare. Ea a fost umilită de o femeie care nu și-a dorit să fie atinsă de Ducesa de Sussex. 

image

Meghan Markle (41 de ani) și Prințul Harry (37 de ani) au ajuns zilele acestea în Marea Britanie, pentru a fi alături de familia regală după moartea reginei Elisabeta a II-a. În timpul vizitei la Castelul Windsor, ei fost fost însoțiți de Prințul William (40 de ani) și de soția lui, Kate Middleton (40 de ani), iar împreună au salutat mulțimea îndoliată. 

Citește și: Meghan Markle, ducesa care-a cutremurat palatul britanic. Cu ce se ocupă ea, de fapt? 

Meghan Markle i-a impresionat pe cei prezenți cu atitudinea caldă și cu discursul emoționant. Ea a discutat cu fanii regali, le-a strâns mâna, iar o adolescentă aflată în mulțime a avut oportunitatea să o îmbrățișeze pe Ducesă. Meghan Markle a făcut o impresie generală bună, însă nu a fost ferită și de momente ciudate. 

Vezi și: Prima impresie pe care Meghan Markle și-a făcut-o despre Regină: „M-a făcut să mă gândesc la bunica mea...”

Cum a fost refuzată Meghan Markle de o femeie aflată în mulțime

Un videoclip distribuit pe rețelele de socializare surprinde un moment inedit în care Meghan Markle, Ducesa de Sussex, întinde mâna spre persoanele aflate în mulțime, însă o femeie anonimă întoarce capul când o vede și refuză să îi strângă mana fostei vedete a serialului „Suits‟. 

Reacția lui Meghan Markle

Meghan a reacționat la fel ca o profesionistă, nu a părut deloc deranjată de gestul femeii, a trecut pe lângă ea și și-a continuat plimbarea. Ulterior, femeia a fost filmată chicotind cu persoana de lângă ea, probabil, pe acest subiect. 

Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit controverse în anul 2020, după ce au anunțat că își retrag îndatoriile regale și se retrag în Statele Unite ale Americii, o mișcare care i-a întristat pe mulți fani regali din Marea Britanie. Cei doi locuiesc, în prezent, într-un conac, în valoare de 14 milioane de dolari, în Los Angeles, California, alături de copiii lor, Lilibet Diana și Archie Harrison. 

Sursă foto: Arhivă / Sursă video: Twitter 



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg