Kelly Clarkson nu vrea să se recăsătorească: „Am fost distrusă, am plâns‟

După divorțul din anul 2021 de producătorul Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai săi, cântăreața Kelly Clarkson nu își dorește să se căsătorească din nou. Artista susține că separarea de Brandon a „distrus-o‟. 

image

Kelly Clarkson (41 de ani) a devenit cunoscută în jurul anului 2000, după ce a câștigat marele premiu al concursului de talente din Statele Unite ale Americii, American Idol. Cu șapte ani în urmă, artista se căsătorea cu managerul de talente și totodată producătorul  emisiunii „The Kelly Clarkson Show‟, Brandon Blackstock (46 de ani). Cei doi s-au cunoscut la o repetiție pentru Premiile „Academy of Country Music Awards‟ în mai 2006. 

Citește și: Kelly Clarkson o să își schimbe oficial numele. Cum o s-o cheme și de ce face această schimbare 

Împreună păreau a fi cuplul perfect, mai ales că au și doi copii - pe River Rose (8 ani) și Remington „Remy‟ Alexander (7 ani), însă au divorțat iunie 2020, după aproape șapte ani de căsnicie. Pe atunci, Kelly Clarkson a afirmat că „unele diferențe ireconciliabile‟ au rupt relația, iar ulterior a mărturisit pentru „Entertainment Tonight‟ că divorțul „a distrus-o‟. 

image

„Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟ 

Cântăreața a crescut într-o familie cu părinți divorțați, așa că știe prin ce trec copiii ei acum. Într-un interviu, ea a recunoscut că pentru River și Remy nu este deloc ușor și că își doresc tatăl înapoi:

„Eu fac parte dintr-o familie divorțată. O vom rezolva. Nu sunt sentimente mici, sunt sentimente uriașe și emoții uriașe, (…) În fiecare seară îmi întreb copiii dacă sunt fericiți. De multe ori îmi spun: știi, sunt pur și simplu trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟, a povestit artista. 

Kelly Clarkson: „Am fost distrusă, am plâns‟ 

Într-un interviu acordat vedetei Gwyneth Paltrow, Kelly Clarkson a mărturisit că „nici măcar nu își poate imagina‟ să se recăsătorească, deoarece divorțul „a distrus-o, însă nu spune nu unei noi relații:

„Îmi place să ies cu mine, (…) Am fost distrusă, am plâns, pentru că asta este o pierdere. Nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, copiii mei. Poate în viitor, nu se știe niciodată. Ei bine, știu că nu o să mă căsătoresc din nou. Nu știi niciodată despre dragoste…‟, a povestit cântăreața. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest, Instagram - @kellyclarksonRecente

Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg