Kelly Clarkson nu vrea să se recăsătorească: „Am fost distrusă, am plâns‟

După divorțul din anul 2021 de producătorul Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai săi, cântăreața Kelly Clarkson nu își dorește să se căsătorească din nou. Artista susține că separarea de Brandon a „distrus-o‟. 

image

Kelly Clarkson (41 de ani) a devenit cunoscută în jurul anului 2000, după ce a câștigat marele premiu al concursului de talente din Statele Unite ale Americii, American Idol. Cu șapte ani în urmă, artista se căsătorea cu managerul de talente și totodată producătorul  emisiunii „The Kelly Clarkson Show‟, Brandon Blackstock (46 de ani). Cei doi s-au cunoscut la o repetiție pentru Premiile „Academy of Country Music Awards‟ în mai 2006. 

Citește și: Kelly Clarkson o să își schimbe oficial numele. Cum o s-o cheme și de ce face această schimbare 

Împreună păreau a fi cuplul perfect, mai ales că au și doi copii - pe River Rose (8 ani) și Remington „Remy‟ Alexander (7 ani), însă au divorțat iunie 2020, după aproape șapte ani de căsnicie. Pe atunci, Kelly Clarkson a afirmat că „unele diferențe ireconciliabile‟ au rupt relația, iar ulterior a mărturisit pentru „Entertainment Tonight‟ că divorțul „a distrus-o‟. 

image

„Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟ 

Cântăreața a crescut într-o familie cu părinți divorțați, așa că știe prin ce trec copiii ei acum. Într-un interviu, ea a recunoscut că pentru River și Remy nu este deloc ușor și că își doresc tatăl înapoi:

„Eu fac parte dintr-o familie divorțată. O vom rezolva. Nu sunt sentimente mici, sunt sentimente uriașe și emoții uriașe, (…) În fiecare seară îmi întreb copiii dacă sunt fericiți. De multe ori îmi spun: știi, sunt pur și simplu trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟, a povestit artista. 

Kelly Clarkson: „Am fost distrusă, am plâns‟ 

Într-un interviu acordat vedetei Gwyneth Paltrow, Kelly Clarkson a mărturisit că „nici măcar nu își poate imagina‟ să se recăsătorească, deoarece divorțul „a distrus-o, însă nu spune nu unei noi relații:

„Îmi place să ies cu mine, (…) Am fost distrusă, am plâns, pentru că asta este o pierdere. Nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, copiii mei. Poate în viitor, nu se știe niciodată. Ei bine, știu că nu o să mă căsătoresc din nou. Nu știi niciodată despre dragoste…‟, a povestit cântăreața. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest, Instagram - @kellyclarkson



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg