Kelly Clarkson a schimbat programul emisiunii ei ca să-și ducă copiii la școală

Atunci când ești părinte cu normă întreagă, faci multe sacrificii de dragul celor mici. Însă cum te împarți între carieră și responsabilitățile maternale?

image

Cântăreața Kelly Clarkson a vorbit, în cadrul unui interviu oferit recent celor de la Variety, despre cum faptul că are doi copii mici îi afectează programul profesional și cum se simte vinovată atunci când pleacă la serviciu și se desparte de cei mici.

Vedeta de 40 de ani are doi copii cu fostul ei soț, Brandon Blackstock, pe River Rose (8 ani) și pe Remington Alexander (6 ani), pe care și-a dorit să-i poată duce chiar ea la școală zi de zi. Ca să reușească asemenea lucru, a decis să schimbe ora de începere a show-ului ei de pe NBC.

„Sezonul acesta, am început cu 30 de minute mai târziu. Am decis așa ca să îmi pot duce eu copiii la școală. După care bona îi ia de la școală. Cel puțin așa am diminețile cu ei și serile, în care să stăm împreună”, explică Kelly.

Clarkson a recunocut că organizarea programului profesional poate fi complicată de multe ori, însă se simte minunat că are o echipă grozavă lângă ea, care o ajută constant.

image

„Toți cei de la NBC sunt minunați și vor să avem cu toții succes. E de mare ajutor să fim atât de uniți la serviciu”, a continuat cântăreața. „Avem mulți părinți în echipa talk show-ului, la emisiunea «The Voice» și la casa de discuri cu care colaborez eu. Și sunt multe femei în aceste echipe. Faptul că ador ceea ce fac și că am un program constant e grozav pentru mine ca mamă. Sunt foarte norocoasă în această privință!”, a dezvăluit vedeta.

Atunci când a fost întrebată dacă se simte vinovată că nu petrece mai mult timp cu copiii ei, Kelly a recunoscut că a vorbit cu mama ei despre acest subiect. „Am sunat-o pe mama acum câțiva ani și am întrebat-o dacă îmi petrec destul timp cu copiii. Iar ea mi-a răspuns: «Vai de mine, Kelly, dar tu petreci mult mai mult timp cu copiii tăi decât am petrecut eu cu tine!». Ideea e că mulți părinți nu-și permit luxul de-a alege, pe când eu pot să-mi schimb programul astfel încât să mă împart între copii și meseria mea cum pot mai bine”, a conchis aceasta.

image

Kelly a divorțat în iunie 2020, după șapte ani de mariaj, iar divorțul lor s-a finalizat în martie 2021, susține People.

„Nu ascunde totul de copii. Evident că nu trebuie să vorbești cu ei despre orice subiect, dar, în același timp, nu e o problemă să te vadă că plângi sau că ai o zi proastă. Toți avem impresia că trebuie să fim tot timpul în control, să nu lăsăm să ne vadă nimeni afectați de ceea ce ni se întâmplă. Dar trebuie să-i învățăm pe copii și ce însemană compasiunea”, a dezvăluit Clarkson.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg