Kelly Clarkson și-a acceptat kilogramele și se simte mai bine ca niciodată. Cum a reușit?

Ani de zile, Kelly Clarkson (40 de ani) a încercat să obțină formele perfecte pentru a arăta așa cum își doresc alții. Acum, vedeta nu se mai compară cu ceilalți și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.  

image

Povestea lui Kelly Clarkson începe în anul 2002, când a devenit faimoasă după ce a a câștigat premiul „American Idol‟. Datorită vocii sale unice, Kelly a reușit să fie apreciată de milioane de oameni, însă nimeni nu știa că în spatele camerelor, tânăra cântăreață trecea printr-o perioadă dificilă. 

Kelly Clarkson, anxietate și tulburări alimentare 

În celebra emisiune „American Idol‟, Kelly Clarkson considera că avea formele ideale, însă era constant criticată pentru aspectul ei fizic: „Din fericire, am încredere în mine, așa că nu am o problemă cu oamenii‟, spunea artista, pe atunci. 

Însă Kelly a cedat în fața presiunii și a încercat diferite modalități de a pierde în greutate. Ea a recunoscut că s-a confruntat cu tulburări alimentare și cu anxietate, iar în ciuda faptului că reușise să slăbească, cântăreața se simțea nefericită: „Eram foarte slabă, dar nu eram sănătoasă, pentru că mă simțeam epuizată‟, recunoștea Kelly Clarkson. 

Vezi și: Christie Brinkley a arătat mereu exemplar, însă nu a putut s-o protejeze pe fiica ei, Sailor, de tulburările alimentare 

Cum și-a acceptat formele corporale? 

Ani de zile, s-a confruntat cu fluctuații de greutate, însă și-a dat seama că, pentru ea, contează cel mai mult propria părere și nu ceea ce cred alții. În 2017, artista spunea: „Nu sunt obsedată de greutatea mea. Poate că mi-aș dori doar să am un metabolism mai bun, dar întotdeauna vrei ceea ce are altceva‟. 

Citește și: Kelly Clarkson a schimbat programul emisiunii ei ca să-și ducă copiii la școală 

De când a devenit mamă, Kelly Clarkson a realizat că este important să se axeze pe cariera sa și pe familie. De când a luat această decizie, a început să se simtă confortabil în propria piele și lucrurile au mers extrem de bine în viața sa. În 2018, a devenit antrenor în emisiunea „The Voice‟ și a recunoscut că a fost angajată datorită personalității sale „realiste‟, nu pentru aspectul ei fizic.   

Mai mult decât atât, deși are propriul talk show, Kelly Clarkson nu își dorește să apeleze la intervențiile estetice, deoarece își dorește să dea un exemplu despre ceea ce înseamnă să îți accepți corpul așa cum este și să îmbătrânești cu grație. Ea a spus: „Sper ca oamenii să vadă că așa arătăm când îmbătrânim‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Gettyimages, Pinterest  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg