La 62 de ani, face ravagii cu trupul său! Cum arată bunicuţa culturistă

1 bunica jpg jpeg

La 62 de ani, Eva Birath, o femeie din Suedia, uimeşte pe toată lumea cu trupul său. Nici vârsta, nici faptul că este bunica a trei copii nu o împiedică să facă ceea ce îi place: culturismul. Mai mult, ea încă participă la competiţii.;

Eva Birath este dovada vie că poţi face ceea ce îţi place indiferent de vârstă şi că nimic nu te poate opri, nici măcar boala. 

Suedeza a început să practice culturismul la 40 de ani, astfel că a început să meargă la competiţii pe la vârsta la care mulţi se retrag. 

Pe lângă exerciţii fizice, ea urma dieta ketogenică, bogată în proteine cu conţinut scăzut de carbohidraţi, care includea în principal pui, orez şi băuturi proteice.

bunica cultirista 1 jpg jpeg

În urmă cu 2 ani, ea a fost diagnosticată cu cancer de colon, iar după operaţia de extirpare a tumorii, suedeza spune că s-a recuperat rapid consumând în fiecare zi un kilogram de carne, inclusiv inimi de pui.

Acum, bunica culturistă şi-a schimbat regimul alimentar şi consumă doar carne, peşte, ouă şi apă, iar ea spune că se simte mai bine ca niciodată. 

„Până să urmez dieta ketogenică cu proteine, maximum 70 de grame de carne, peşte şi ouă, mâncam mult unt, brânzeturi şi multe legume, fructe de pădure şi nuci. Acum, mănânc aproape un kilogram de carne şi apă, cu întreruperi în post. Beau cafea numai dimineaţa şi mânănc la prânz”, a povestit ea.

nfjsn jpg jpeg

„Mă simt mai bine fără fibre. Pentru prima oară în viaţă, nu mai am deloc probleme cu stomacul. Dieta carnivoră este modalitatea naturală şi lipsită de efort prin care poţi slăbi şi să fii în formă”, a explicat Eva Birath.

Sursă: Daily MailRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg