Matthew McConaughey nu purta centura de siguranță când avionul în care se afla a căzut în gol

Matthew McConaughey (53 de ani) a trecut prin clipe de groază, când avionul în care se afla a picat 1.200 de metri în aer din cauza unor turbulențe puternice. Recent, actorul a dezvăluit că nu purta centura de siguranță în acel moment. 

image

La începutul lunii martie, actorul american Matthew McConaughey și soția acestuia, modelul Camila Alves McConaughey (41 de ani), se aflau la bordul unui avion de pasageri, care a aterizat de urgență pe aeroportul Washington Dulles din Virginia, după ce a fost zguduit de turbulențe purnice și a căzut în gol mai bine de 1.200 de metri, scrie „Daily Mail‟. În urma incidentului, șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și: Matthew McConaughey, un tată dur? Ce le-a interzis copiilor săi 

Mâncarea a zburat în aer 

În podcastul „Let’s Talk Off Camera‟, actorul a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit atunci: „O lipsă de încredere și gravitație zero. Vinul tău roșu, paharul, farfuriile și mâncarea, totul era în aer. Nu a durat mult - una, două, trei, patru (secunde), iar apoi realizezi că totul se prăbușește‟, a spus Matthew McConaughey, care a menționat că a tras o sperietură zdravănă, deoarece „știa 100% că nu avea cum să controleze situația‟. 

„Masa a fost cea care m-a ținut. Nu aveam centura de siguranță pusă și nu a existat niciun avertisment în acest sens înainte să se întâmple‟, își amintește el, adăugând că, în acele momente, primul instinct a fost să se asigure că soția lui este în siguranță. „Ne-am ținut de mână și ne-am spus: Ok, asta? Mai vine una?‟. „A fost foarte ciudat, mai ales că auzi reacțiile oamenilor. Unii au tăcut, alții au avut crize de râs, dar a fost o situație șocantă‟, a adăugat actorul, care a mai precizat că „a fost cel mai dificil zbor din viața lui‟, conform „Daily Mail‟.  

Un pilot l-a liniștit 

Întâmplător, Matthew McConaughey se afla în avion alături de Alves, prietenul său de profesie pilot: „S-a întâmplat ca lângă mine să stea prietenul meu, care este pilot. Și era cât se poate de calm. Mintea mea se îndrepta către ingineria propriu-zisă a avionului. L-am întrebat: cum poate rezista la așa ceva?, iar el mi-a spus că există teste făcute, iar avionul poate să susțină asta. A fost o mare ușurare‟, a dezvăluit Matthew McConaughey. 

Sursă foto: Shutterstock. Video: Instagram -camilamcconaughey



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg