Matthew McConaughey nu purta centura de siguranță când avionul în care se afla a căzut în gol

Matthew McConaughey (53 de ani) a trecut prin clipe de groază, când avionul în care se afla a picat 1.200 de metri în aer din cauza unor turbulențe puternice. Recent, actorul a dezvăluit că nu purta centura de siguranță în acel moment. 

image

La începutul lunii martie, actorul american Matthew McConaughey și soția acestuia, modelul Camila Alves McConaughey (41 de ani), se aflau la bordul unui avion de pasageri, care a aterizat de urgență pe aeroportul Washington Dulles din Virginia, după ce a fost zguduit de turbulențe purnice și a căzut în gol mai bine de 1.200 de metri, scrie „Daily Mail‟. În urma incidentului, șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și: Matthew McConaughey, un tată dur? Ce le-a interzis copiilor săi 

Mâncarea a zburat în aer 

În podcastul „Let’s Talk Off Camera‟, actorul a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit atunci: „O lipsă de încredere și gravitație zero. Vinul tău roșu, paharul, farfuriile și mâncarea, totul era în aer. Nu a durat mult - una, două, trei, patru (secunde), iar apoi realizezi că totul se prăbușește‟, a spus Matthew McConaughey, care a menționat că a tras o sperietură zdravănă, deoarece „știa 100% că nu avea cum să controleze situația‟. 

„Masa a fost cea care m-a ținut. Nu aveam centura de siguranță pusă și nu a existat niciun avertisment în acest sens înainte să se întâmple‟, își amintește el, adăugând că, în acele momente, primul instinct a fost să se asigure că soția lui este în siguranță. „Ne-am ținut de mână și ne-am spus: Ok, asta? Mai vine una?‟. „A fost foarte ciudat, mai ales că auzi reacțiile oamenilor. Unii au tăcut, alții au avut crize de râs, dar a fost o situație șocantă‟, a adăugat actorul, care a mai precizat că „a fost cel mai dificil zbor din viața lui‟, conform „Daily Mail‟.  

Un pilot l-a liniștit 

Întâmplător, Matthew McConaughey se afla în avion alături de Alves, prietenul său de profesie pilot: „S-a întâmplat ca lângă mine să stea prietenul meu, care este pilot. Și era cât se poate de calm. Mintea mea se îndrepta către ingineria propriu-zisă a avionului. L-am întrebat: cum poate rezista la așa ceva?, iar el mi-a spus că există teste făcute, iar avionul poate să susțină asta. A fost o mare ușurare‟, a dezvăluit Matthew McConaughey. 

Sursă foto: Shutterstock. Video: Instagram -camilamcconaugheyRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg