Meghan Markle, bine cotată la Hollywood. Câți bani ar putea să primească pe un singur rol

Meghan Markle, soția prințului Harry, ar putea să facă o adevărată avere dacă se va întoarce pe marile ecrane. Iată câți bani ar putea să câștige actrița! 

image

Dacă te întrebai ce mai face Meghan Markle, ei bine Ducesa de Sussex se gândește să se întoarcă pe marile ecrane. Ea a semnat cu o agenție faimoasă la Hollywood, care o va putea ajuta să obțină roluri importante în cinematografie.

Potrivit publicației „Mirror‟, soția prințului Harry ar putea să câștige sume mari de bani de pe urma filmelor în care va juca, deoarece simpla ei prezență ar genera profituri mari. Scenarista și actrița Nicole Russin-McFarland a dezvăluit suma pe care Meghan Markle va putea să o obțină dintr-un singur contract.

Citește și: Meghan Markle vrea la Hollywood! Ar fi făcut deja un pas important în carieră 

Ce sumă ar putea să câștige Meghan Markle 

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, ar putea să își măreasca averea cu încă 5 milioane de dolari dintr-un singur contract, dar asta doar dacă o să își negocieze tariful. Scenarista Nicole Russin-McFarland a explicat: 

„Nu va fi în liga actorilor cu 20 de milioane de dolari. Ar putea să obțină peste 1 milion de dolari, poate chiar 5 milioane de dolari, dacă o să negocieze. Filmul în care o să apară o să stârnească curiozitatea și o să aducă în fața ecranelor fie fani, fie oameni care vor fi curioși să descopere cum se comportă în calitate de actriță serioasă‟, a spus Nicole Russin-McFarland, care a adăugat că Meghan Markle trebuie să demonstreze că își merită banii: „Oamenii și greșesc, de aceea trebuie să ia lecții private de actorie, poate să meargă și la ateliere‟. 

Citește și: De ce nu reușește Meghan Markle să se facă plăcută: „Adulților nu le place să li se vorbească așa‟

Ce avere are Meghan Markle?

Potrivit „Investopedia‟, alături de soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle are o avere estimată la 60 de milioane de dolari. Banii celor doi vin din contractele profitabile pe care le-au semnat, inclusiv din podcasturi, documentare și cărți. Doar în anul 2020, Harry și Meghan au semnat un acord cu Netflix pentru a produce o serie de documentare, spectacole și lungmetraje pentru copii, anunță „Forbes‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg