Meghan Markle, bine cotată la Hollywood. Câți bani ar putea să primească pe un singur rol

Meghan Markle, soția prințului Harry, ar putea să facă o adevărată avere dacă se va întoarce pe marile ecrane. Iată câți bani ar putea să câștige actrița! 

image

Dacă te întrebai ce mai face Meghan Markle, ei bine Ducesa de Sussex se gândește să se întoarcă pe marile ecrane. Ea a semnat cu o agenție faimoasă la Hollywood, care o va putea ajuta să obțină roluri importante în cinematografie.

Potrivit publicației „Mirror‟, soția prințului Harry ar putea să câștige sume mari de bani de pe urma filmelor în care va juca, deoarece simpla ei prezență ar genera profituri mari. Scenarista și actrița Nicole Russin-McFarland a dezvăluit suma pe care Meghan Markle va putea să o obțină dintr-un singur contract.

Citește și: Meghan Markle vrea la Hollywood! Ar fi făcut deja un pas important în carieră 

Ce sumă ar putea să câștige Meghan Markle 

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, ar putea să își măreasca averea cu încă 5 milioane de dolari dintr-un singur contract, dar asta doar dacă o să își negocieze tariful. Scenarista Nicole Russin-McFarland a explicat: 

„Nu va fi în liga actorilor cu 20 de milioane de dolari. Ar putea să obțină peste 1 milion de dolari, poate chiar 5 milioane de dolari, dacă o să negocieze. Filmul în care o să apară o să stârnească curiozitatea și o să aducă în fața ecranelor fie fani, fie oameni care vor fi curioși să descopere cum se comportă în calitate de actriță serioasă‟, a spus Nicole Russin-McFarland, care a adăugat că Meghan Markle trebuie să demonstreze că își merită banii: „Oamenii și greșesc, de aceea trebuie să ia lecții private de actorie, poate să meargă și la ateliere‟. 

Citește și: De ce nu reușește Meghan Markle să se facă plăcută: „Adulților nu le place să li se vorbească așa‟

Ce avere are Meghan Markle?

Potrivit „Investopedia‟, alături de soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle are o avere estimată la 60 de milioane de dolari. Banii celor doi vin din contractele profitabile pe care le-au semnat, inclusiv din podcasturi, documentare și cărți. Doar în anul 2020, Harry și Meghan au semnat un acord cu Netflix pentru a produce o serie de documentare, spectacole și lungmetraje pentru copii, anunță „Forbes‟. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg