Meghan Markle vrea la Hollywood! Ar fi făcut deja un pas important în carieră

După mulți ani de pauză, se pare că Meghan Markle (41 de ani) își dorește să se întoarcă la actorie. Soția Prințului Harry ar fi în căutare de roluri „proeminente‟, demne de Hollywood!

image

Meghan Markle este departe de viața liniștită pe care și-a dorit-o. De când și-a anunțat decizia de a se îndepărta de Familia Regală Britanică, ea a fost implicată în multe proiecte de mare audiență, precum documentarul „Harry&Meghan‟, de pe Netflix, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu familia soțului ei. Se pare că apariția pe ecrane i-a surâs lui Meghan, deoarece acum s-ar pregăti pentru o carieră la Hollywood, anunță „Mirror‟. 

Citește și: Meghan Markle, ducesa care-a cutremurat palatul britanic. Cu ce s-ar ocupa ea, de fapt? 

Se întoarce Meghan Markle la actorie? 

Înainte să se căsătorească cu Prințul Harry, Meghan Makle era cunoscută, în special, pentru intrepretarea lui Rachel Zane, rol pe care l-a jucat în serialul de succes „Suits‟. Se pare că după ani de pauză, ea și-ar dori să se întoarcă pe marile ecrane, însă nu oricum, ci cu roluri „proeminente‟, demne de producțiile de la Hollywood. 

Potrivit unui expert în publicitate, citat de publicația „Mirror‟, Meghan l-ar fi angajat pe Adam Lilling, un antreprenor care a lucrat anterior cu vedete, precum Ellen DeGeneres și Nicole Kidman și care ar putea să o ajute în carieră. „Se presupune că, prin angajarea lui Adam Lilling, cunoscut drept «reparatorul» de la Hollywood, Meghan își dorește o carieră la Hollywood‟, a spus Mayah Riaz pentru sursa menționată. „S-a instruit în actorie, așa că sunt șanse mari să o vedem din nou într-un film sau la chiar la televizor‟, a mai spus Mayah. 

Citește și: Ce mănâncă zilnic Meghan Markle pentru a-și menține silueta. Meniul nu este unul drastic! 

„Ne putem aștepta la roluri proeminente‟

Poate că Meghan își dorește să se întoarcă la actorie, dar, potrivit expertului, este puțin probabil să joace într-un serial de lungă durată, așa cum a fost „Suits‟. „Mă îndoiesc că s-ar întoarce la roluri mai lungi, cum ar fi Suits sau orice alt serial TV‟, a precizat expertul.  „Dacă este adevărat că l-a angajat pe Adam, sunt sigură că ne putem aștepta la roluri proeminente la Hollywood‟, a mărturisit Mayah, care a adăugat că, indiferent de rolurile pe care o să le obțină, vedeta nu o să renunțe la activitățile sale caritabile. 

Orice decizie va lua, cu siguranță, fanii o așteaptă din nou pe marile sau micile ecrane. Anterior, starul Colin Grafon, care a colaborat cu Meghan în „Suits‟, a spus că în perioada în care juca în serial, ea s-a bucurat de un succes uriaș în rândul admiratorilor: „Cred că tocmai începuse să se întâlnească cu Harry la acea vreme, dar avea deja o mulțime de fani afară, care o așteptau‟, a spus Colin, pentru „Mirror‟. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg