Fanii regali, convinși că Meghan Markle s-a deghizat și a participat la Încoronare

Încoronarea Regelui Charles al III-lea nu a fost lipsită de conspirații! Mai exact, unii internauți și totodată urmăritori ai Familiei Regale au afirmat că nora Regelui, Meghan Markle, s-ar fi deghizat cu perucă și mustață și ar fi participat la evenimentul grandios de pe 6 mai. 

image

În timp ce Meghan Markle a refuzat invitația Regelui Charles al III-lea la Încoronare, anumiți utilizatori ai rețelei de socializare Twitter au afirmat că aceasta ar fi participat la evenimentul de pe 6 mai deghizată în bărbat. 

Citește și: Prințul George, dezamăgit de „Concertul Încoronării”? Care ar fi fost motivul 

Admiratorii Familiei Regale Britanice au observat în mulțimea de peste 2.000 de persoane de la catedrala Westminster Abbey, un oaspete „necunoscut‟, cu păr cărunt, mustață și ochelari, ce părea că își dorește să își ascundă identitatea. O persoană de pe Twitter a sugerat că ar putea fi însăși Ducesa de Sussex, care și-ar fi dorit totuși să participe la eveniment, fără să fie deranjată de public și presă. „Meghan, nu ne păcălești‟, a scris un internaut, în timp ce altul și-a îndemnat prietenii de pe Internet să aștepte până când „efectul‟ o să dispară: „Așteptați doar până când poțiunea dispare‟, făcând referire la o mixtură magică din filmul Harry Potter, scrie „Mirror‟. 

image

Cine era, de fapt, bărbatul?

În cele din urmă, se pare că părul cărunt și mustața nu făceau parte din costumația specială a lui Meghan Markle. Bărbatul pe care îl vedem în imagini este Sir Karl Jenkins, un compozitor apreciat de Familia Regală, a cărui operă a fost interpretată în timpul ceremoniei de Încoronare. Compozitorul, în vârstă de 79 de ani, a declarat recent pentru „BBC‟ că s-a simțit „onorat‟ să participe la acest eveniment special. 

image

Ce a făcut Meghan Markle în tot acest timp 

În timp ce fanii Familiei Regale s-au întrecut în conspirații, Meghan Markle a preferat să rămână în California, pentru a sărbători ziua fiului său, Archie. Potrivit „People‟, ea a fost surprinsă în weekendul Încoronării în timpul unei drumeții, în aer liber, alături de prieteni, lângă casa ei din Montecito, California. Ducesa era îmbrăcată lejer, purta o pălărie și ochelari de soare. 

Sursă foto: Twitter, Pinterest, Shutterstock  



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg