Meghan Markle, dată uitării de Vogue? Redacția revistei n-o suportă!

40 de femei au apărut în ediția lunii martie a revistei britanice Vogue și Ducesa de Sussex nu se află printre ele, cu toate că a colaborat cu publicația în trecut. Sau poate că de-asta...

image

Fostul redactor-șef al ediției britanice a revistei Vogue, Edward Enninful, a scos pe piață ultimul său număr și și-a dorit să-și încheie cariera desfășurată în redacția „Bibliei modei” într-un mod memorabil.

Astfel, a adunat nu mai puțin de 40 de femei etalon din Marea Britanie și nu numai și le-a pozat simultan, dar coperta ediției speciale este dovada talentului lui Enninful și-a relațiilor bune pe care și le-a făcut, de-a lungul timpului, cu unele dintre cele mai puternice și mai influente persoane din lume.

Un amănunt deloc irelevant e că Meghan Markle lipsește de pe coperta Vogue cu „cele mai de succes și mai binecuvântate femei de pe planetă”, cu toate că ducesa îl cunoaște bine pe editorul britanic. Sau poate de asta… Cert e că ultima dată când soția Prințului Harry s-a aflat în redacția faimoasei reviste… n-a fost deloc plăcut.    

Ce s-a întâmplat atunci?

Meghan s-a împrietenit cu Enninful în 2019, când au editat împreună un număr întreg de revistă. Dar e posibil ca amiciția lor să fi fost doar o aparență, pentru că Markle nu e nicăieri de găsit printre prietenele ei Oprah Winfrey, Serena Williams și Jameela Jamil pe coperta devenită deja cunoscută peste tot.

Cert e că biograful regal, Tom Bower, a dezvăluit, în cartea sa „Revenge: Meghan, Harry, and the War between the Windsors” că Meghan și Enninful s-au certat în timp ce realizau împreună ediția de septebrie din 2019. Angajații de la revistă se aflau într-o „exasperare tăcută” în prezența Ducesei de Sussex și-a pretențiilor ei absurde.

Se pare că Meghan a propus idei proaste și, mai mult de-atât, s-a dovedit a fi dificilă când i se explicau situația și consecințele și i se ofereau alternative. După ce au terminat de lucrat la acea ediție specială din 2019, Enninful și Meghan au avut păreri contradictorii și despre promovarea revistei. Markle voia să se publice mici bucăți din sumarul ediției de septembrie 2019, iar editorul Vogue știa din experiență că era de preferat să se păstreze secretul până la apariția numărului la tarabe.

Enninful a fost numit primul editor Vogue masculin, în 2017, și a fost premiat de însăși regretata Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, pentru realizările în industria modei.

Nu-i de mirare că Meghan Markle nu e nicăieri de găsit în această ediție specială, la cum s-a comportat în urmă cu numai câțiva ani în aceeași redacție unde se pare că nu mai e deloc binevenită.  

foto - Shuttestock, revista VogueRecente

pacient foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston foto  Shutterstock jpg
femeie insarcinata jpg
Beyonce jpg
Coperta revista Click! pentru femei Nr 5 jpeg
Jennifer Lopez jpg
Cros caritabil Alerg pentru mama Sursa foto ADRA si AMiCUS jpg
nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg