Meghan Markle, dată uitării de Vogue? Redacția revistei n-o suportă!

40 de femei au apărut în ediția lunii martie a revistei britanice Vogue și Ducesa de Sussex nu se află printre ele, cu toate că a colaborat cu publicația în trecut. Sau poate că de-asta...

image

Fostul redactor-șef al ediției britanice a revistei Vogue, Edward Enninful, a scos pe piață ultimul său număr și și-a dorit să-și încheie cariera desfășurată în redacția „Bibliei modei” într-un mod memorabil.

Astfel, a adunat nu mai puțin de 40 de femei etalon din Marea Britanie și nu numai și le-a pozat simultan, dar coperta ediției speciale este dovada talentului lui Enninful și-a relațiilor bune pe care și le-a făcut, de-a lungul timpului, cu unele dintre cele mai puternice și mai influente persoane din lume.

Un amănunt deloc irelevant e că Meghan Markle lipsește de pe coperta Vogue cu „cele mai de succes și mai binecuvântate femei de pe planetă”, cu toate că ducesa îl cunoaște bine pe editorul britanic. Sau poate de asta… Cert e că ultima dată când soția Prințului Harry s-a aflat în redacția faimoasei reviste… n-a fost deloc plăcut.    

Ce s-a întâmplat atunci?

Meghan s-a împrietenit cu Enninful în 2019, când au editat împreună un număr întreg de revistă. Dar e posibil ca amiciția lor să fi fost doar o aparență, pentru că Markle nu e nicăieri de găsit printre prietenele ei Oprah Winfrey, Serena Williams și Jameela Jamil pe coperta devenită deja cunoscută peste tot.

Cert e că biograful regal, Tom Bower, a dezvăluit, în cartea sa „Revenge: Meghan, Harry, and the War between the Windsors” că Meghan și Enninful s-au certat în timp ce realizau împreună ediția de septebrie din 2019. Angajații de la revistă se aflau într-o „exasperare tăcută” în prezența Ducesei de Sussex și-a pretențiilor ei absurde.

Se pare că Meghan a propus idei proaste și, mai mult de-atât, s-a dovedit a fi dificilă când i se explicau situația și consecințele și i se ofereau alternative. După ce au terminat de lucrat la acea ediție specială din 2019, Enninful și Meghan au avut păreri contradictorii și despre promovarea revistei. Markle voia să se publice mici bucăți din sumarul ediției de septembrie 2019, iar editorul Vogue știa din experiență că era de preferat să se păstreze secretul până la apariția numărului la tarabe.

Enninful a fost numit primul editor Vogue masculin, în 2017, și a fost premiat de însăși regretata Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, pentru realizările în industria modei.

Nu-i de mirare că Meghan Markle nu e nicăieri de găsit în această ediție specială, la cum s-a comportat în urmă cu numai câțiva ani în aceeași redacție unde se pare că nu mai e deloc binevenită.  

foto - Shuttestock, revista Vogue



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg