Mesajul lui Cristi Chivu, aflat în carantină în Italia, a devenit viral pe internet: "Staţi dracu’ acasă!"

1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg

Vedetele s-au mobilizat şi folosesc reţelele de socializare pentru a transmite mesaje cu privire la problema coronavirusului celor care îi urmăresc. Cristi Chivu este unul dintre românii stabiliţi la Milano, în Italia, ţara cea mai greu încercată de pandemia de Covid-19 din Europa. După ce soţia sa, Adelina, şi-a îndemnat admiratorii să rămână în casă şi să îşi ia toate metodele de prevenţie, acum fostul fotbalist lansează un mesaj ce a devenit viral în mediul online.

Într-o intervenţie la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Cristi Chivu le-a transmis românilor şi tuturor oamenilor afectaţi de această pandemie mesajul simplu: "Staţi în case!"

”Dă-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectaţi, pentru că zilnic avem 1.500 de infectaţi cu vreo 200 şi ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înţeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a declarat fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni TV.

Radu Vâlcan a fost testat pentru Covid19. Prezentatorul tv se află în Republica Dominicană, la filmări pentru "Insula iubirii"

Adelina Chivu, soţia fostului, fotbalist, a transmis şi ea un mesaj

"Am evaluat prost situaţia. Nu s-a gândit nimeni că se va ajunge aici. Mă sperie că nu ştiu când se va termina şi în ce fel se va termina. De la zi la zi aştepţi veşti bune, dar nu sunt bune sunt din ce în ce mai rele. (…) De multe ori am ignorat informaţiile din media, în schimb când am vorbit cu medici m-am şocat. Unii care au peste 60 de ani sunt puşi cu semnul întrebării dacă mai sunt conectaţi la aparatul de respirat, pentru că sunt puţine. Îi triază după vârste, cumva aleg cine trăieşte şi cine moare. Mi se pare crunt pentru un medic asta", a mai spus soţia lui Cristi Chivu.

Adelina Chivu a avut şi un mesaj de îndemn pentru toţi cei care o urmăresc, indiferent unde se află. Soţia lui Cristi Chivu s-a arătat dezamăgită de decizia românilor din Italia de a se întoarce în ţara natală, în aceste vremuri dificile.

Gigi Becali a dat 25.000 de euro pentru a sprijini medicii în lupta cu coronavirusul: "Ce să fac cu banii?"

"Este un sacrificiu minim pe care trebuie să-l facem. Generaţia noastră este foarte protejată de soartă. Nu suntem obişnuiţi să respectăm cu stricteţe nişte reguli şi cred că de asta s-a şi ajuns aici, în Milano. Tot ce trebuia să facem era să respectăm nişte reguli foarte simple, mă includ şi pe mine. Deşi am încercat să stau în casă, tot am fost până la market, am fost în parc să fac sport. În ultimele nouă zile am ieşit doar de trei ori din casă. Am fost la market de două ori şi în parc. Regulile sunt atât de bun simţ şi de uşor de urmat, încât e păcat să nu te gândeşti", a spus Adelina Chivu.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg