Metoda care îl ajută pe David Beckham să se refacă după antrenamentele intense

Dacă ești un împătimit al sportului, însă durerile de mușchi și spate de după antrenamente te supără, ce-ai spune dacă ai apela la tehnica salvatoare a lui David Beckham? Iată ce metodă îl ajută să se recupereze după orele intense de mișcare! 

image

Trebuie să recunoaștem că, la vârsta de 47 de ani, David Beckham este într-o formă de zile mari! Fie că se află în emisiuni TV, pe coperțile revistelor celebre de fitness sau la evenimente, fostul fotbalist atrage toate privirile. Deseori etichetat drept „cel mai sexy bărbat în viață‟, fizicul aproape perfect al lui Beckham încă îi face pe mulți să se întrebe cum se menține.

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva!” 

De-a lungul timpului, au apărut zvonuri conform cărora David Beckham ar fi apelat la intervenții estetice, însă ceea ce se știe concret despre el este că își urmează rutina de fitness cu strictețe. Totuși, cum reușește David Beckham să se recupereze după orele de antrenamente? 

Acupunctura, metoda la care apelează David Beckham 

Metoda la care apelează David Beckham pentru a se recupera după antrenamentele sportive este acupunctura. Fostul fotbalist a postat pe contul de Instagram o fotografie cu piciorul său în care erau înfipte 25 de ace. Anterior, sportivul a mărturisit, tot pe contul său de Instagram, că metoda este „unicul tratament‟ care îl ajută să se refacă după sport. 

Citește și: Te-ai trezit cu gâtul înțepenit? Una dintre aceste tehnici simple te poate ajuta. Iată cum! 

image

Ce presupune acest tratament? 

Tratamentul antic, derivat din medicina tradițională chineză, implică introducerea unor micro-ace în punctele de presiune ale corpului pentru a stimula procesul de auto-vindecare și pentru a regla fluxul de energie al corpului, numit și „qi‟.

Acupunctura este frecvent utilizată pentru tratarea durerii cronice, de obicei la nivelul spatelui, genunchiului și gâtului. De asemenea, practicienii susțin că acupunctura este de folos în tratamentul depresiei și în caz de migrene, probleme legate de fertilitate, asm bronșnic și artrită. Totuși, medicii avertizează că acesta nu înlocuiește tratamentul clasic și este indicat ca acupunctura să fie făcută de către un specialist autorizat.  

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG