Moduri prin care menţii ochii frumoşi şi sănătoşi

1 82185 original jpg jpeg

Ştim că ochii sunt foarte sensibili şi că necesită mai multă atenţie, dar şi că problemele care pot să apară la nivel ocular sunt nenumărate. Însă pentru tot există un remediu. În acest caz, de ajutor îţi sunt ingredientele din bucătărie.

Următoarele ingrediente nu numai că menţin ochii sănătoşi, ci sporesc frumuseţea lor, fără să provoace efecte secundar. Iată care sunt:

Aloe vera

Gelul de aloe vera este folosit în foarte multe produse destinate îngrijirii pielii, după cum bine ştim. Amestecă trei-patru linguri de gel de aloe vera, pe care-l extragi dintr-o frunză, cu 250 ml apă. Pune amestecul într-o pungă de gheaţă şi dă-o la congelator. Aplică cu cubul de gheaţă direct pielea din jurul ochilor. Vei observa cum ochii nu vor mai fi obosiţi şi nici cearcănele nu vor mai fi vizibile.

Castravete

Castravetele are proprietăţi antiîmbătrânire care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosit inclusiv în reducerea ridurilor din jurul ochilor. Tot ce trebuie să faci este să tai două felii de castravete, să le pui pe o farfurie şi să le dai la frigider pentru 5-10 minute. Aplică apoi câte una pe fiecare ochi. Lasă-le să acţioneze în jur de 10-15 minute.

Cartof

 Feliile de cartof sunt foarte bune pentru estomparea cearcănelor şi pungile de sub ochi. Mai mult, proprietăţile de estrogen prezente în sucul cartofului ajută la reducerea inflamaţiei. Tot ce trebuie să faci este să speli şi să cureţi de coajă un cartof mai mare (doi mici), pe care-l dai prin răzătoare. Strânge în mână cartoful ras, stoarce sucul într-o cană şi apoi cufundă două dischete demachiante în el. Stoarce excesul, după care aplică pe fiecare ochi câte o dischetă, pe care o laşi să acţioneze 15 minute. Ridurile, cearcănele şi pungile de sub ochi nu vor mai fi la fel de vizibile după primele trei-patru aplicări.

Plicuri de ceai

Pentru a combate oboseala din ochi, plicurile de ceai sunt eficiente. După ce ţi-ai făcut un ceai, nu arunca plicurile, ci pune-le pe o farfurie şi dă-le la rece în frigider. Aplică-le apoi pe ochi, lăsându-le să acţioneze în jur de 15 minute.

Frumuseţea ochilor poate fi menţinută cu ingrediente în casă, nu trebuie să dai banii pe cele mai scumpe creme sau să mergi la saloanele cosmetice. Variantele naturale sunt mult mai eficiente şi oferă rezultate pe un termen mai lung.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg