Motivul pentru care Iulia Albu stă la plajă acoperită din cap până-n picioare

Motivul pentru care Iulia Albu stă la plajă acoperită din cap până n picioare jpeg

Iulia Albu este o apariţie excentrică de fiecare dată. Fashion editorul întoarce privirile, indiferent de eveniment. La 37 de ani, fosta soţie a lui Mihai Albu arată impecabil, probabil şi datorită câtorva reguli pe care le respectă cu stricteţe.

Spre exemplu, chiar şi atunci când stă la soare, o face acoperită din cap până-n picioare. Motivul? Îşi iubeşte pielea albă.

“Nu am ales încă destinaţia de vacanţă pentru că primează proiectele profesionale şi încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanţă foarte lungă şi foarte departe. Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecţie maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, a declarat Iulia Albu pentru Perfecte.ro.

iulia albu plaja jpg jpeg

În ceea ce priveşte silueta, Iulia Albu a dezvăluit că respectă regula celor cinci mese zilnice şi că nu consumă aproape deloc zahăr.

"Mănânc lucruri sănătoase, în cantităţi moderate, 5-6 mese pe zi, nu mănânc zahăr, decât foarte puţin, deloc deserturi pentru că nu sunt un mare fan. În a 7-a zi din săptămână mănânc orice poftesc, chit că sunt 5 amandine, sau o felie de pâine sau colivă. Da, îmi place mult coliva!”, adaugă Iulia Albu. 

Iulia Albu este o stilistă, critic de modă şi vedetă de televiziune din România. Iulia Albu este şi unul dintre cei mai influenţi fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand şi OK Magazine. Din 2016, ea este jurată în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!

Ea este absolventă a secţiei „Modă” din cadrul UNARTE şi a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, dar a renunţat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei.

Iulia Albu a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălţăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela.

Sursă foto: instagram.comRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png