Nuanţe de păr care se poartă toamna aceasta

1 les colorations tendance de l automne hiver 2019 2020 jpg jpeg

Acum că toamna şi-a intrat în drepturi, a venit momentul ca podoaba capilară să fie într-un ton cu frunzele arămii sau în culoarea ciocolatei calde. Dacă vrei să faci o schimbare, în aspectul tău, poţi alege nuanţe în ton cu cele din natură. Mai exact, îţi poţi vopsi părul în nuanţe calde şi pământii – de la balayage, blond platinat sau blond ciupercă la şaten caramel sau castaniu şi chiar la negru natural.

Balayage în tonuri naturale

Ei bine, balayage-ul rămâne şi toamna asta în tendinţe! Şi dacă până acum se purta în nuanţe puternic contrastante – culori care concurau cu razele soarelui – sezonul acesta se folosesc tonurile naturale, care să îmblânzească trecerile dintre nuanţe. Pentru un balayage cald, care să te facă să te simţi ca în zilele însorite de toamnă, poţi aplica la rădăcină un şaten caramel, iar pe lungimea podoabei capilare un blond alună.

Blondul, în topul tendinţelor

Fie că este vorba despre un blond caramel, platinat sau ciupercă, această culoare este, în continuare, în topul tendinţelor. Blondul caramel are un aspect mult mai natural decât cel platinat, fiind, în acelaşi timp, mai uşor de întreţinut. Atât nuanţele calde de blond caramel, cât şi cele de blond platinat se potrivesc de minune persoanelor cu pielea deschisă la culoare.

Iar dacă nu te poţi decide să alegi o singură culoare, poţi încerca blondul ciupercă (culoarea ciupercilor champignon) – realizat dintr-un mix de nuanţe de blond cenuşiu şi şaten deschis.

Şaten în nuanţa castanelor

Nici prea strident, dar nici prea şters, şatenul, aparent discret, îţi pune în valoare frumuseţea naturală, fără să o eclipseze. Fie că vorbim despre nuanţa ciocolatei sau despre culoarea castanelor de toamnă, se poartă cu siguranţă în sezonul acesta. Cele două nuanţe sunt ideale pentru orice lungime a părului şi se potrivesc mai ales persoanelor cu tenul închis sau celor cu ochi albaştri.

Negru ca pana corbului

Elegant şi clasic, negrul natural încadrează frumos un ten alb cu ochi căprui închis sau albaştri. De asemenea, se potriveşte şi persoanelor cu ten măsliniu. Această nuanţă nu este indicată femeilor care au nevoie de trucuri pentru a arăta mai tinere. Pentru a menţine intensitatea culorii şi pentru a arăta cât mai natural, şi negrul are nevoie de îngrijire specială.

Sursă imagine: www.femmeactuelle.frRecente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg