O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei: ”Râzi că proasta întruna că aşa te duce capul ăla sec pe tine”

1 85312 original jpg jpeg

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei. Femeia nu a ţinut cont de nimeni şi nimic după ce s-a enervat. A mustrat-o pe micuţă folosind cuvinte nepotrivite pentru un cadru didactic. Incidentul a avut loc la o grădiniţă din Bucureşti.

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei, în Bucureşti. Copiii de 4 ani din grupa fetei orfane au fost toţi martori la grozăvie. Adevărul a ieşit la iveală cu ajutorul unui părinte. Acesta a ascuns în haina copilului său un reportofon.

Aparatul a înregistrat tot ce s-a întâmplat în grădiniţa din Bucureşti. Informaţiile au fost făcute publice apoi, în mediul online. Incidentul de la masa de prânz a grupei mijlocie a grădiniţei Dumbrava Minunilor din Bucureşti a şocat părinţii.

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei

“Taci odată din gură că numai gura ta se aude! Iară vorbeşti ca ţaţele? Ieşi afară de-acolo! Râzi că proasta întruna că aşa te duce capul ăla sec pe tine. Suntem la masă, fată, nu mai vorbeşti neîntrebată ca zăpăcita! Pune mâna şi mănâncă, că-ţi dau vreo câteva acuma de nu te vezi. Tot tu plângi? Du-te acolo la locul tău şi cântă cu copiii”, au fost cuvintele dascălului Venera Tecar.

image

″N-am putut să le ascult de la cap la coadă... m-au lăsat mut! Am zis că e imposibil aşa ceva. Cu tot felul de jigniri care nu trebuie spuse unor copii de patru ani”, a mărturisit Marian Sandu, tatăl care a pus reportofonul în haina copilului său.

Educatoarea nu e la prima abatere

Ce s-a întâmplat în grădiniţa Dumbrava Minunilor din Bucureşti, înainte ca fata orfană să fie certată grav:

image
  • Educatoare: “De-abia te mişti. Pune mâna şi colorează şi lasă plânsul! Codaşii, codaşii! Şi codaşii de la masa asta!“
  • Educatoare: “La ce ne ajută degetele?”
  • Copil: “Să ne jucăm!“
  • Educatoare: “Taci odată! Cu ce mănânci, cu picioarele? Atâta de blegi... ca mămăligile! Alexia, ce dracu cauţi aicea, că-ţi dau vreo două, nesimţito... Ia de-aici!”

Părinţii sunt şocaţi

Marian Sandu: ”Şi ceilalţi părinţi sunt la fel de revoltaţi ca şi mine. Am făcut o petiţie şi am dus-o la doamna directoare.”

image

Iuliana Radu, reprezentantul grădiniţei: “Doamna Tecar nu a mai intrat la grupă până se va finaliza cercetarea disciplinară a doamnei.”

Delia Chivarean, inspector şcolar: “Era debutanta, ne-a anunţat azi că îşi dă demisia.”

Efectele jignirilor asupra fetei orfane

Conform specialiştilor, micuta de 4 ani, orfană de mamă, va creşte cu sechele. Psihicul şi sufletul ei au fost grav afectate de educatoarea care, teoretic, trebuie să joace rolul unei a doua mame pentru toţi copiii din grupa de care are grijă, informează ştirileprotv.ro.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg