O tânără a rămas fără picioare din cauza unui tampon: „Aproape m-a omorât"

1 85449 original jpg jpeg

La doar 24 de ani, Lauren Wasser, o tânără americană a rămas fără picioare din cauza unui tampon.

Un şoc toxic, provocat de un tampon, i-a făcut medici să ia o decizie drastică, dar singura care i-ar fi putut salva viaţa: să-i amputeze ambele picioare.  

„Un tampon aproape m-a omorât. Am folosit produsul aşa cum a trebuit. Am scăpat cu viaţă deşi şansele de supravieţuire erau de 1%, dar faptul că am supravieţuit a fost partea uşoară, pe lângă coşmarul care a urmat”, a spus dezvăluit tânăra. 

Totul s-a întâmplat în 2012, când s-a trezit într-o dimineaţă cu o stare de rău. S-a întins în pat, fără să acorde prea mare importanţă simptomelor. S-a trezit cu poliţia la uşă, trimisă de mama ei, îngrijorată de starea ei.  

„Tânăra era întinsă pe jos, inconştientă, cu febră foarte mare, plină de materii fecale şi vomă”, au spus autorităţile. 

Lauren a fost dusă la spital, dar medicii nu îşi puteau da seama ce i-a produs starea şi au fost obligaţi să o bage în comă, deoarece organele sale au început să cedeze. 

Cangrena i-a afectat grav piciorul drept, care nu mai putea fi recuperat. După câţiva ani, medicii au decis să-i amputeze şi celălalt picior. 

image

Modelul nu s-a lăsat însă învinsă, ci se simte norocoasă că a supravieţuit, iar acum spune că ţelul său este cel de a arăta lumii care sunt riscurile şocului toxic. 

„Azi s-a împlinit un an de când mi-a fost amputat piciorul stâng şi mi-am recăpătat viaţa. Chiar mă simt ca fata de 24 de ani care eram înainte ca toate acestea să se întâmple. Acum mă antrenez pentru maratonul oraşului New York 2019”, a scris tânăra pe 11 ianuarie.  

Sursă: libertatea.roRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg