Oana Lis, mărturie dureroasă despre sărbătorile din copilărie: "”Mi-aş fi dorit ca mama să divorţeze, a stat până a murit din atâtea bătăi”

1 viorel lis oana lis jpg jpeg

Oana Lis este un personaj cunoscut în spaţiul media din România, după ce a devenit soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Diferenţa de vârstă, lipsa de inhibiţii şi spiritul amuzant al celor doi au făcut din ei un cuplu monden în ţara noastră. Puţini ştiu, însă, că Oana a avut o copilărie extrem de grea, în ciuda zâmbetului pe care îl afişează mereu atunci când este în public.

Oana Lis a povestit pentru Viva! că nu are amintiri frumoase din copilărie, de sărbători, asta pentru că certurile în familia sa erau constante şi, în plus, ar fi avut parte de violentă fizică.

Citeşte şi: Irina Rimes a izbucnit după ce a fost acuzată că e manelistă: "Văd în Adrian Minune cu muzician excelent. Am cântat cu plăcere"

stanga
dreapta
2 oana lis 1 jpg jpeg
3 oana lis jpg jpeg
4 oana lis jpg jpeg
5 oana lis1 jpg jpeg
6 oana lis viorel lis 1280x720 jpg jpeg

"Am făcut parte dintr-o familie disfuncţională, nu săracă, de nivel mediu. Părinţii mei aveau proprietate, o discotecă, dar din păcate tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă", a dezvăluit Oana Lis, potrivit sursei citate.

Oana a mai povestit că alcoolul era marea problemă a tatălui său şi că şi-ar fi dorit ca mama sa să fi avut puterea să plece de lângă el. 

Citeşte şi: Tatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit. El şi Andreea Bălan vor lansa un roman despre violenţă

'Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva şi să fi primit, erau doar certuri şi scandaluri. De sărbători se şi bea mult atunci iese şi scandalul. Când e vorba de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nici o vină. Eu mi-aş fi dorit ca mama mea să fie puternică şi să divorţeze, nu mi-a plăcut că a stat până a şi murit din atâtea bătăi. Nu aveam părinţi la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă', a mai spus Oana Lis, care şi-a pierdut mama la o vârstă fragedă.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg