Obiceiuri alimentare bizare: cine consumă popcorn cu zeamă de murături, dar cereale cu gheață?

Cum persoană are propriile preferințe culinare și obiceiurile alimentare ale vedetelor internaționale sunt extrem de variate. Extravagante sau chiar dezgustătoare, următoarele preparate sunt incluse în meniurile starurilor tale preferate!  

image

Când suntem tineri, suntem tentați să încercăm diferite arome și combinații alimentare. Inițial, asta s-a întâmplat și în cazul următoarelor vedete care au fost cucerite de unele mâncăruri ce pot să pară ciudate la prima vedere. Starurile nu s-au oprit la o simplă degustare, ci au integrat preparatele în meniul lor. De exemplu, știm despre vedeta Disney, Selena Gomez, că iubește murăturile, dar te-ai fi gândit că le consumă cu popcorn? Vedeta își cumpără floricele de porumb nesărate, adaugă puțin sos de ardei iute, zeamă de murături și amestecă toate ingredientele. Ce zici, ai încerca rețeta ei? 

Shailene Woodley

Vedeta Shailene Woodley este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl urmează. Ea a declarat într-un interviu că unul dintre alimentele sale preferate este… lutul alimentar pe care, desigur, l-a integrat în dieta ei. „Lutul este unul dintre preferatele mele. Dacă analizezi culturile indigene din întreaga lume, o să observi că oamenii mănâncă lut aproape zilnic‟, a spus actrița, potrivit „Today”.  

Citește și: Nicolas Cage consumă doar carnea animalelor care se împerechează în mod demn. Ce alte pretenții au starurile?

Harry Styles

De „cafeaua antiglonț‟ ai auzit? Ei bine, această băutură este preferata artistului Harry Styles. Superstarul o prepară astfel: la o ceașcă cu cafea neagră, adaugă o lingură de unt și o lingură de ulei de cocos. După cum a explicat Harry Styles, acest tip de cafea reduce pofta de mâncare și conferă mai multă energie decât o cafea obișnuită. 

Novak Djokovic

Campionul de tenis, Novak Djokovic, este foarte atent la dieta lui. La un moment dat, sportivul a declarat într-un interviu pentru revista „GQ‟ că își începe ziua cu un pahar cu apă în care adaugă două linguri de miere. Știm că mierea stimulează accelerarea metabolismului, așa că oricât de „sărac‟ ar fi micul dejun al lui Novak Djokovic din punct de vedere caloric, cu siguranță, îl ajută în performanța sportivă. 

Citește și: Novak Djokovic crede că apa se purifică cu gândul. Soția lui spune că 5G a declanșat pandemia 

Gene Simmons

Revenind la obiceiurile alimentare bizare, basistul formației KISS, Gene Simmons, a dezvăluit pe contul său de Twitter că pune cuburi de gheață în cerealele cu lapte. Nu a scris la ce îl ajută această tehnică, dar fiul său a menționat la postarea artistului că în fiecare dimineață, timp de 30 de ani, tatăl său și-a urmat obiceiul.

Sursă foto: Shutterestock  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg