Om al străzii, salvat de un bilet şi de o puştoaică de 16 ani

1 85504 original jpg jpeg

Viaţa unui bărbat fără adăpost a fost schimbată complet de o puştoaică de 16 ani. 

Anthony Johnson, un bărbat de 37 de ani, a locuit pe stradă timp de 9 ani, până când tânăra Charlotte Howard i-a găsit biletul. L-a fotografiat şi l-a pus pe Facebook.  

"Caut loc de muncă. Muncesc o perioadă fără plată pentru a demonstra ce ştiu. Nu iau droguri şi nu beau. Pot să fac curăţenie, să am grijă de gradină, să spăl ferestre sau să gătesc. Să fac orice pentru a-mi câştiga existenţa şi pentru a avea o viaţă ce merită trăită. Schimbă o viaţă", era mesajul postat de bărbatul de 37 de ani, în apropiere de cortul în care locuia.  

image

După ce a citit biletul, Charlotte l-a postat pe Facebook. La scurt timp, Nelson Smith, un peisagist, a văzut mesajul şi i-a oferit lui Anthony un post de grădinar. 

"În mesajul lui am văzut un om care vrea să se ajute", a explicat Nelson.  

"Nu aş fi primit nicio slujbă dacă nu era Charlotte. Este incredibilă. Am cerut ajutor şi înainte, însă nimeni nu mi-a întins o mână de ajutor. Până la ea", a spus Anthony. 

Ultima propoziţie a fost cea care a făcut-o pe Charlotte să ia atitudine, a declarat tânăra. 

Anthony a povestit că a avut o perioadă în care drogurile şi nelegiurile erau cele care-i dictau viaţa. Deciziile din trecut l-au adus pe strazi, iar acum nu-şi mai doreşte să trăiască aşa. 

"Nu mai vreau să fac lucrurile pe care le-am făcut în trecut", a mai spus el.  

image

Mai mult, Charlotte a reuşit să strângă peste 1000 de lire pentru Anthony şi să-i cumpere o caravană în care să locuiască. 

"Dacă aş putea, aş scrie o scrisoare de mulţumire fecărei persoane care m-a ajutat", a mai spus el. 

Sursă: boredpanda.com