Ozana Barabancea este în doliu după un coleg

1 85346 original jpg jpeg

Soprana a mărturisit că turneul din Japonia în care a fost în urmă cu câteva luni a fost tragic. Un coleg din orchestra cu care artista a mers în această ţara a murit. Evident, Ozana Barabancea este în doliu după un coleg care nu s-a putut adapta la clima din Japonia.

Întâmplarea a fost povestită chiar de către vedeta Antena 1. Aceasta a mărturisit că erau cu toţii cazaţi în hotel, în momentul în care tragedia a avut loc. Din nefericire, colegul ei de orchestră nu a putut fi salvat. Ozanei Barabancea nu i-a picat bine, evident, şis-a întors cu un gust amar din Japonia.

image

Ozana Barabancea este în doliu după un coleg

„Am fost cu opera în Japonia, am fost cu munca. Am fost într-un turneu, am împletit munca şi vacanţa. Am vizitat temple şi 10 oraşe. Am avut şi un eveniment foarte trist. Unul dintre colegii nostri din orchestră a decedat. S-a întâmplat cum am ajuns în Osaka, la hotel. Nu a suportat clima. O climă foarte umedă”, a povestit Ozana Barabancea la un post de televiziune.

image

Ozana Barabancea, mai slabă cu 40 de kg

În ultimii 2 ani, soprana a fost supusă unei operaţii de micşorare a stomacului. În urma ei, a dietei şi a remodelării corporale, Ozana Barabancea a reuşit să slăbească 40 de kg. Vedeta are 72 de kilograme şi o înălţime de 1,71 m. Vedeta Antena 1 îşi doreşte să mai slăbească anul acesta încă 5 kg.

image

Înainte să slăbească, soprana avea peste 110 kg. A ţinut mai multe diete, a slăbit câteva kg, dar le-a pus la loc. Ozana Barabancea nu a reuşit să slăbească definitiv până când nu şi-a micşorat stomacul.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg