Participarea Prințului Harry la Încoronare, un moment stânjenitor? Ce o să facă pentru ultima dată

Prințul Harry va fi prezent la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, din 6 mai, dar care va fi rolul său la eveniment și ce se preconizează că o să facă pentru ultima dată în Marea Britanie? 

image

La începutul lunii aprilie, Palatul Buckingham a anunțat că Prințul Harry va participa la una dintre cele mai importante zile din viața tatălui său, însă fără soția Meghan Markle, care va rămâne în California pentru a sărbători aniversarea fiului lor, Archie. Cu ocazia evenimentului, Harry o să își vadă pentru prima oară rudele după dezvăluirile controversate despre familia lui pe care le-a făcut în cartea „Spare‟ și în documentarul de pe Netflix „Harry & Meghan‟. 

Citește și: Prințul Harry a clarificat zvonurile despre organele lui genitale în noua sa carte! 

Întâlniri incomode 

Potrivit publicației „Mirror‟, la eveniment Harry nu o să vorbească cu fratele său, William, pe care l-a catalogat în cartea „Spare‟ drept un „arto-dușman‟. După cum informează „The Telegraph‟, William încă se simte trădat și se spune că frații „nu vor avea timp‟ să se întâlnească în privat în weekendul încoronării. 

Dar nu doar William ar putea fi nevoit să îl confrunte pe Harry, în urma criticilor aduse, ci și Camilla, despre care Ducele de Sussex a scris în cartea lui că este „o mamă vitregă rea‟ și că a face orice să devină Regină. De altfel, una dintre prietenele Camillei, Laura Lopes, a dezvăluit pentru „Sunday Times‟ că noua Regină este „revoltată‟ de comentariile făcute de fiul său vitreg. 

Așadar, dacă întâlnirea lui Harry cu rudele va fi una stânjenitoare, se presupune că acesta nu o să apară la balconul regal alături de familia lui. Potrivit „Mirror‟, nici la procesiunea de la Westminster Abbey el nu o să aibă atribuții. A doua zi, după încoronare, Harry va fi așteptat la concertul de la Castelul Windsor, deși se presupune că o să plece în California, de îndată ce încoronarea se termină, astfel încât să ajungă la aniversarea lui Archie. 

Citește și: De ce nu reușește Meghan Markle să se facă plăcută: „Adulților nu le place să li se vorbească așa‟

Ce o să facă Harry pentru ultima dată? 

Nu se știe încă unde o să se cazeze Prințul Harry în timpul călătoriei sale în Marea Britanie, dar se presupune că va folosi Frogmore Cottage, din Windsor, pentru ultima dată. Căsuța a fost un cadou al regretatei Regine pentru Harry și Meghan, după nunta lor din anul 2018. 

image

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg