Surprizele Irinei Rimes pentru fani: „Pregătesc o piesă și un turneu‟

Irina Rimes (32 de ani) s-a remarcat prin stilul muzical distinct și a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe și textiere din România. Cântăreața are multe planuri pentru începutul acestui an, inclusiv lansarea unei piese!  

image

Piesele pe care le lansezi prind imediat la public. Folosești în procesul de creație elemente speciale care să ajute în acest sens sau este vorba, pur și simplu, despre muncă multă și noroc?  

Atunci când scriu o piesă niciodată nu mă gândesc dacă va prinde sau nu și nu folosesc efecte speciale. Poți scoate piese pe care tu le consideri foarte bune, dar să nu prindă la public, dar și piese care, pur și simplu, prind. Cred că e vorba și de noroc, dar cu siguranță munca are mare importanță. 

Câte piese ai scris până acum pentru alți artiști cunoscuți? Poți să ne dai câteva exemple?  

Am scris foarte multe piese care au ajuns la alți artiști, colegi și prieteni. Nu aș putea să estimez clar numărul, dar cred că ajung la câteva zeci. Am scris câteva piese recente și pentru Nicole și Theo Rose. 

Citește și: Irina Rimes a izbucnit după ce a fost acuzată că e manelistă. „Văd în Adrian Minune un muzician excelent”

Din repertoriul personal care este piesa ta preferată și de ce?  

Nu am o piesă preferată nici din repertoriul meu, dar nici în general. Îmi place foarte mult să ascult diverse genuri de muzică, am câteva la care mă reîntorc constant, din cele clasice, câteva și în rusă, franceză sau chiar japoneză. Cu toate acestea, am câteva piese foarte speciale pentru mine, precum „Cosmos‟. 

Respecți un anumit ritual atunci când scrii? Ce te inspiră?  

Nu am un anumit ritual. Uneori merg în studio și mă gândesc la un sentiment, la o stare și încep să o pun în versuri. Alteori, merg complet freestyle și conectându-mă cu producătorii și cu ceilalți artiști dezbatem idei și facem totul ad-hoc. 

Spuneai că de la plecarea ta din Republica Moldova te-ai schimbat foarte mult. Cum erai atunci și cum ești acum? 

Eram o Irina mult mai timidă, care nu era conștientă de tot ceea ce poate să facă, nu aveam atât de multă încredere în mine. Acum m-am maturizat și pot să fac orice dacă îmi doresc asta. 

Ce sacrificii ar face Irina Rimes pentru iubire

Într-un interviu ai declarat că, spre deosebire de experiențele din trecut, de data aceasta ai cunoscut iubirea matură. Ce sacrificii ești dispusă să faci pentru iubitul tău și peste ce nu ai putea să treci?  

Pentru David aș face foarte multe, nici nu știu dacă le numesc sacrificii, cred că e un termen prea dur. Cel mai probabil compromisuri e termenul corect. Nu aș putea să trec peste principiile mele, dar cred că persoana potrivită nu o să îmi ceară niciodată să le încalc. 

Am aflat că îți dorești trei petreceri de nuntă, în trei țări diferite, respectiv România, Republica Moldova și Franța, țara natală a iubitului tău. Ai rămas la aceeași părere? 

Da, eu cred că fiecare țară vine cu tradițiile ei și modul unic de a petrece. Cum eu sunt din Moldova, David din Franța, iar viața noastră de zi cu zi e în România, mi-ar plăcea să păstrăm esența tuturor acestor trei locuri. 

Vezi și: Irina Rimes a cântat pe stradă, în Belgia: „Nu aveam bani nici să merg la baie!”

Ce înseamnă fericirea pentru tine?  

Fericirea pentru mine se rezumă la lucruri simple: să am persoanele cele mai dragi lângă mine și să fim sănătoși. Aceste lucruri sunt cele mai importante. 

Ce proiecte pregătești pentru 2024? Unde te vor putea urmări fanii?  

NECÂNTATELE, o serie de cinci concerte unde cântăm piese pe care fanii nu le aud, de obicei, în concertele noastre. Mai pregătesc o piesă, la început de an, și un turneu în primăvară: „Sufrageria Irinei‟. 

Foto: @PRO TV  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg