Poliția a ajuns acasă la Lady Gaga. Ce s-a întâmplat pe proprietatea cântăreței

Poliția a ajuns acasă la Lady Gaga, după ce echipa de securitate a artistei a sesizat o întâmplare suspectă. Ce s-a întâmplat pe proprietatea cântăreței? 

image

Lady Gaga (37 de ani), pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, parcă este urmărită de ghinioane! Dacă în urmă cu un an, câinii artistei, doi buldogi francezi, au fost furați după un atac armat în urma căruia persoana care îi plimba a fost împușcată, recent la locuința artistei a sosit un echipaj de poliție. De data aceasta, echipa ei de securitate a fost cea care a făcut sesizarea. Ce s-a întâmplat? 

Citește și: Angajatul lui Lady Gaga, atacat în timp ce îi plimba câinii, a lovit hoții cu o sticlă de șampanie. Cum se simte el acum 

Ce s-a întâmplat acasă la Lady Gaga

Oamenii legii au ajuns la conacul lui Lady Gaga din Malibu, California, pe data de 11 mai 2023, după ce un bărbat, cel mai probabil un fan al artistei, a intrat pe proprietate, fără permisiunea ei, pentru a-i oferi un cadou.

În cele din urmă, s-a aflat că bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, și-a dorit să îi lase pe un buchet de flori, însă nu a mai apucat, deoarece oamenii legii au sosit pe proprietate când el ajunsese la baza aleii din curtea artistei. Potrivit „TMZ‟, bărbatului i s-a transmis că „nu ar fi o idee înțeleaptă‟ să îi ofere un cadou cântăreței: „Poliția a ajuns la reședința lui Lady Gaga, în urma unui apel ce avea la bază violarea de domiciliu‟, a declarat locotenentul Jack Jordan, pentru „Entertainment Weekly‟.

Citește și: Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic! Nebunie curată sau artă?

Lady Gaga se afla în locuință 

Reprezentantul legii a mai spus că bărbatul nu a încercat să ia personal legătura cu Lady Gaga și nu a fost arestat. În tot acest timp, Lady Gaga se afla în locuință și, potrivit publicației „Metro‟, nu ar fi interacționat cu fanul său. 

Totuși, nu este pentru prima dată când bărbatul se află în preajma cântăreței! Echipa de securitate a artistei susține că l-a mai văzut în apropierea casei lui Lady Gaga și deseori i-ar fi lăsat mici cadouri. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg