Povestea de iubire dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez a ajuns la final? Ce i-ar fi dat de gol

Nunta mult așteptată a fotbalistului Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodríguez s-ar fi amânat din nou. Cuplul ar avea unele probleme, iar presa din Spania spune că despărțirea s-ar fi produs deja. 

image

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez s-au cunoscut în anul 2016, după ce fotbalistul s-a despărțit de fotomodelul Irina Shayk. Pe atunci, Georgina lucra într-un magazin de lux, ca asistent de vânzări, iar relația lor a avut „un început special‟, după cum ea însăși a povestit în documentarul său de pe Netflix, „Eu sunt Georgina‟. 

„De multe ori venea la muncă. A venit odată într-un Bugatti, iar colegii mei au înnebunit. Ajungeam acolo cu autobuzul și plecam într-un Bugatti. Adică oamenilor nu le venea să creadă‟, a povestit iubita lui Cristiano Ronaldo. Și fotbalistul și-a arătat dragostea față de Georgina, când a recunoscut că este „femeia vieții lui‟. 

Cei doi formează un cuplu de aproape 7 ani și duc o viață frumoasă alături de copiii lor, însă Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez încă nu s-au căsătorit, iar fanii fotbalistului se întreabă de ce. 

În anul 2018, în presă au început să circule zvonuri conform cărora Cristiano și-ar fi cerut iubita în căsătorie. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie, purtând un inel cu diamante, însă postarea a fost ștearsă la scurt timp. Doi ani mai târziu, altă postare a Georginei i-a încântat pe fani, când a urcat în mediul online o fotografie care arăta concret că a fost cerută în căsătorie. Cu toate acestea, evenimentul nu a avut loc nici până acum... „S-ar putea întâmpla într-un an, poate în șase luni sau într-o lună. Sunt 1000 la sută sigur că se va întâmpla‟, spunea Cristiano, într-un interviu pentru „I Am‟. 

Citește și: Iubita lui Ronaldo, destăinuiri cutremurătoare despre cel ai dificil an din viața ei

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez s-ar fi despărțit? 

Presa din Spania anunță că relația dintre Cristiano Ronalo și Georgina Rodríguez ar fi intrat „în criză‟, după ce cuplul ar fi amânat nunta din nou. În emisiunea TV „Socialite‟, s-a spus că, deși cei doi apar împreună pe rețelele de socializare și în emisiuni, Cristiano și Georgina nu ar mai forma, în realitate, un cuplu. 

Potrivit „Mundo Deportivo‟, s-a observat că între cei doi nu ar mai fi chimie, mai ales când Cristiano Ronaldo și-a primit cadoul de Crăciun de la Georgina, iar el nu ar fi fost impresionat de gest. „În America Latină, se vorbește că ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația aduce contracte mari de publicitate și o viață confortabilă‟, a explicat jurnalista Laura Roigé în emisiunea Telecino. 

Așadar, rămâne de văzut dacă despărțirea dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez se va confirma sau dacă va urma nunta mult așteptată! 

Sursă foto/video: Instagram @georginagioRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg