Vrei să-ți petreci eternitatea cu Marilyn Monroe? Locul de veci de lângă ea e la vânzare!

La 62 de ani de la moartea legendarei actrițe, Marilyn Monroe este încă de mare interes pentru colecționari și fanii ei. Acesta este și motivul pentru care s-au pus la vânzare mai multe obiecte care i-au aparținut sau care au legătură cu ea...

marilyn monroe

Orice a atins diva hollywoodiană se transformă în aur! Sau bani mulți, pentru că poate fi scos la licitație și obținut un profit semnificativ de pe urma lui. Cum este, de pildă, o rochie neagră, purtată de regretata actriță pe platourile de filmare de la „The Seven Year Itch”, în 1955, care se preconizează că se va vinde cu 200.000 de dolari.  

În același timp, s-a scos la licitație și un loc de veci lângă Marilyn Monroe. Pentru cine-și dorește să-și petreacă etenitatea alături de legendara actriță, s-au scos la vânzare niște locuri de veci în cimitirul unde a fost ea înmormântată. Astfel, poți alege să stai, după moarte, pe rândul de deasupra ei sau patru locuri la stânga divei hollywoodiene. Cât trebuie să plătești pentru un loc de veci de lângă Marilyn? Între 200.000 și 400.000 de dolari!

Licitația va fi organizată de Casa de Licitații Julien și se așteaptă să capteze atenția tuturor la nivel mondial. „Marilyn și-a păstrat relevanța și-n ziua de azi”, susține Martin Nolan, co-fondatorul Julien’s Auctions. „A murit în cisrcumstanțe tragice și n-a apucat să îmbătrânească, motiv pentru care ne-a rămas vie în memorie imaginea ei de bombă sexy, blondă”, a ținut să adauge acesta.

Personalitatea lui Marilyn Monroe continuă să reprezinte un subiect de discuţie  jpeg

„Un interes similar există în Prințesa Diana, care a murit, de asemenea, în circumstanțe tragice și în apogeul frumuseții și notorietății ei”, a completat acesta, iar istoricul Scott Fortner a ținut să precizeze și el următoarele: „Marilyn Monroe mai are încă acel magnetism incredibil. A ajuns la un nivel superior în cultura pop și, odată cu vinderea acestor obiecte ale ei, o putem vedea cu toții ca pe un om real, care a existat cu adevărat”.

foto - Imdb



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg