Vrei să-ți petreci eternitatea cu Marilyn Monroe? Locul de veci de lângă ea e la vânzare!

La 62 de ani de la moartea legendarei actrițe, Marilyn Monroe este încă de mare interes pentru colecționari și fanii ei. Acesta este și motivul pentru care s-au pus la vânzare mai multe obiecte care i-au aparținut sau care au legătură cu ea...

marilyn monroe

Orice a atins diva hollywoodiană se transformă în aur! Sau bani mulți, pentru că poate fi scos la licitație și obținut un profit semnificativ de pe urma lui. Cum este, de pildă, o rochie neagră, purtată de regretata actriță pe platourile de filmare de la „The Seven Year Itch”, în 1955, care se preconizează că se va vinde cu 200.000 de dolari.  

În același timp, s-a scos la licitație și un loc de veci lângă Marilyn Monroe. Pentru cine-și dorește să-și petreacă etenitatea alături de legendara actriță, s-au scos la vânzare niște locuri de veci în cimitirul unde a fost ea înmormântată. Astfel, poți alege să stai, după moarte, pe rândul de deasupra ei sau patru locuri la stânga divei hollywoodiene. Cât trebuie să plătești pentru un loc de veci de lângă Marilyn? Între 200.000 și 400.000 de dolari!

Licitația va fi organizată de Casa de Licitații Julien și se așteaptă să capteze atenția tuturor la nivel mondial. „Marilyn și-a păstrat relevanța și-n ziua de azi”, susține Martin Nolan, co-fondatorul Julien’s Auctions. „A murit în cisrcumstanțe tragice și n-a apucat să îmbătrânească, motiv pentru care ne-a rămas vie în memorie imaginea ei de bombă sexy, blondă”, a ținut să adauge acesta.

Personalitatea lui Marilyn Monroe continuă să reprezinte un subiect de discuţie jpeg

„Un interes similar există în Prințesa Diana, care a murit, de asemenea, în circumstanțe tragice și în apogeul frumuseții și notorietății ei”, a completat acesta, iar istoricul Scott Fortner a ținut să precizeze și el următoarele: „Marilyn Monroe mai are încă acel magnetism incredibil. A ajuns la un nivel superior în cultura pop și, odată cu vinderea acestor obiecte ale ei, o putem vedea cu toții ca pe un om real, care a existat cu adevărat”.

foto - ImdbRecente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg