Primele imagini cu Andreea Bălan în rochie de mireasă. Artista a schimbat trei ţinute, iar la vals invitaţii au avut o surpriză

1 mireasa andreea banlan jpg jpeg

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit religios, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi şi-au botezat şi fetiţa, pe Clara Maria, alături de toţi oamenii dragi care au venit să-I susţină în cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Emoţiile au fost foarte mari pentru artistă, care a pregătit evenimentul în cele mai mici detalii. S-a numit “Nuntă şi botez în Paradis”, iar conceptul petrecerii a fost unul special.

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina

Andreea Bălan a avut trei rochii de mireasă, iar înainte de ziua cea mare artista a făcut o şedinţă foto inedită, iar unele dintre imagini au fost postate pe contul său de socializare.

"Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică şi va avea o trenă foarte lungă şi grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă şi despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puţin roze, una este alb cu puţin argintiu şi cealaltă este argintie", a povestit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Revista VIVA!

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

Întrebată ce va face apoi cu rochiile, Andreea n-a stat mult pe gânduri: "După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez şi le port pe scenă', a mai spus artista.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg