Prințul William, disperat să găsească inelul lui Meghan Markle? Unde ar putea fi bijuteria

După ce Meghan Markle a apărut de câteva ori în spațiul public fără inelul de logodnă pe deget, cumnatul ei, Prințul William, s-ar fi hotărât să găsească bijuteria cu valoare sentimentală. 

image

În anul 2017, Prințul Harry s-a logodit cu Meghan Markle, oferindu-i un inel de logodnă special. În timpul ceremoniei de logodnă, actrița de origine americană a primit o bijuterie valoroasă datorită elementelor sale unice. Inelul de logodnă are un diamant central, precum și două pietre prețioase din colecția de bijuterii a regretatei Prințese Diana.  

Citește și: Ce melodie și-a dorit Meghan Markle la nunta cu Harry. Alegerile muzicale au fost neașteptate 

Deși poate fi mândră de această podoabă valoroasă, în cele mai recente apariții publice, Meghan Markle a surprins, căci nu a avut inelul pe deget. Inclusiv pe toată durata Jocurilor Invictus de anul acesta, soția Prințul Harry a optat pentru alte bijuterii. 

Absența inelului de pe degetul lui Meghan Markle l-a îngrijorat pe fratele Prințului Harry, William, care ar fi preocupat să afle unde este bijuteria. Expertul Stefano Pietrini a declarat pentru „Mirror‟: „Preocuparea principală a Prințului William este să afle ce se întâmplă cu inelul de logodnă al lui Meghan Markle. Totul ține de atașamentul față de diamentele care i-au aparținut regretatei Prințese Diana‟.  

Se spune că Prințesa Diana s-ar fi asigurat în timpul vieții sale că bijuteriile sale vor fi moștenite în cotă egală atât de William, cât și de Harry. Potrivit bijutierului, inelul valorează 115.000 lire sterline, adică aproximativ 140.000 de dolari. Cele două diamante care i-au aparținut Prințesei Diana sunt evaluate la 4.000 de lire sterline fiecare.

Totuși, ce s-a întâmplat cu inelul lui Meghan Markle? 

Inel de logodna Meghan Markle jpeg

Vezi și: Meghan Markle, despre disperarea pe care a cunoscut-o în sânul familiei regale. „Nu mai voiam să trăiesc” 

Meghan Markle nu a vorbit despre dispariția bijuteriei, însă Stefano Pietrini este de părere că inelul Ducesei de Sussex se află, în prezent, într-un atelier pentru reparații: „Din păcate, au existat probleme la setarea inelului, care au dus la slăbirea pietrelor. Cele două pietre fac parte din colecția Prințesei, iar protejarea bijuteriei este foarte importantă. Orice problemă care pune în pericol siguranța diamantelor trebuie rezolvată imediat‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg