Legăturile lui Meghan Markle cu Familia Regală înainte să îl cunoască pe Harry. A fost o strategie?

Meghan Markle (41 de ani) a susținut în documentarul de pe Netflix, „Harry și Meghan‟, că nu a căutat informații pe Google despre Prințul Harry înainte să se căsătorească cu el. Poate nici nu a fost nevoie, deoarece actrița avea deja conexiuni cu familia regală britanică. 

image

Încă din copilărie Meghan Markle și-a dorit să devină o prințesă: „Fetele mici visează să fie prințese‟, scria actrița într-un articol de pe blogul său, care ulterior a fost șters. Întâmplător sau nu, înainte să îl cunoască pe Prințul Harry, Meghan Markle făcea parte dintr-un grup de prieteni care aveau legături puternice în familia regală britanică. 

Citește și: Apropiata Reginei Elisabeta: „Căsnicia Prințului Harry cu Meghan se va sfârși cu lacrimi” 

De pildă, în anul 2014, Meghan Markle a întâlnit-o pe creatoarea de modă Misha Nonoo. Pe atunci, Misha era căsătorită cu milionarul Alexander Gilkes, care urmat Colegiul Elton în același timp cu Prințul Harry și Prințul William. Tototdată, Alexander o cunoștea și pe verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, deoarece au lucrat împreună. Potrivit publicației „Mirror‟, Misha Nonoo i-ar fi făcut cunoștință lui Meghan cu Prințesa Eugenie, înainte ca aceasta să îl cunoască pe viitorul său soț.

În 2016, Meghan s-a împrietenit cu Violet von Westenholz, care avea legături puternice în familia viitorului său soț. Tatăl lui Violet, fostul schior olimpic, Piers von Westenholz, era de pe atunci prieten bun cu regele Charles, iar mama lui Violet, Jane von Westenholz, o apropiată a Camillei, Regina Consort. 

Citește și: Camilla, sufletul-pereche al Regelui Charles, de la secretară la regină consort

Tot în anul 2016, Meghan și actrița Millie Mackintosh, care a fost colegă cu Spence Matthews, cumnatul lui Pippa Middleton, au fost surprinse în timp ce petreceau timp împreună. Prietenia celor două a fost de scurtă durată, deoarece Millie nu s-a regăsit pe lista de invitați de la nunta lui Harry și Meghan, din 2018, scrie „Mirror‟.

În schimb, la ceremonie s-a aflat Isabel May, o prietenă apropiată a lui Meghan, cu legături în anturajul regal. De altfel, se spune că Isabel a fost persoana care ar fi organizat prima întâlnire dintre Meghan și Harry în anul 2016. Potrivit „Vanity Fair‟, Isabel a fost rugată în anul 2019 să fie nașa lui Archie, primul copil al celor doi. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg