Produsele de frumuseţe necesare iarna

1 79445 original jpg jpeg

Dacă vara poţi să-ţi prinzi rapid părul într-o coadă, să aplici o cremă cu protecţie solară şi să ieşi direct pe uşă, pe timpul iernii, părul şi pielea ta au nevoie de o îngrjire specială pentru a arăta bine. Iată ce produse ar trebui să ai în arsenalul tău de frumuseţe!

Cremă hidratantă

Hidratarea pielii, atât a feţei, cât şi a corpului, sunt esenţiale în anotimpul rece. Foloseşte creme grase, într-un strat mai generos decât le-ai aplica în mod normal. Dacă nu vei avea grijă să-ţi menţii pielea hidratată, vei observa că aceasta va începe să se usuce şi să îşi piardă din elasticitate, putându-ţi da uneori şi senzaţia de mâncărime.

Balsam de buze

Dacă vrei să ai buze hidratate, lipsite de inesteticele cojiţe formate în urma expunerii la frig, aplică de câteva ori pe zi balsam de buze. Poţi alege produse pe bază de ingrediente puternic emoliente precum untul de cocos sau vaselină. Pentru un plus de culoare, optează pentru un produs cu pigmenţi.

Spray pentru protecţie termică

Înainte de a-ţi usca părul este bine să foloseşti un produs special conceput pentru protejarea împotriva uscării acestuia. Pentru a preveni electrizarea firelor de păr, poţi folosi un truc simplu, şi anume folosirea plăcii de îndreptat părul. O poţi folosi doar pe anumite porţiuni, în partea de calotă, însă doar după ce ai aplicat un spray pentru protecţie termică.

Mască de faţă

O mască de faţă cu ingrediente care să te ajute să menţii elasticitatea pielii este tot ceea ce are nevoie tenul tău. O poţi cumpăra din comerţ, cu acid hialuronic sau extract de melc, ori ţi-o poţi prepara acasă, din 2-3 linguriţe de iaurt gras, o linguriţă de miere şi o capsulă de vitamina E uleioasă.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG