Pune în aplicare aceste soluţii şi spune adio ridurilor!

1 73154 original jpg jpeg

Ridurile sunt linii permanente care se accentuează din varii motive: mişcări musculare, scăderea nivelului de estrogen şi a grăsimilor din zona ochilor. Cu câteva soluţii la-ndemână, le poţi estompa cu uşurinţă.

Masajul cu ulei de măsline

Uleiul de măsline este sursă de antioxidanţi,precum vitaminele A şi E,care luptă împotriva radicalilor liberi. Masând zona afectată cu ulei de măsline,în mod regulat,repari porţiunea cu probleme şi ajuţi la regenerarea celulelor pielii.

O altă opţiune este să amesteci câteva picături de miere,cu câteva picături de ulei de măslineşi glicerină. Masează fruntea şi zona de sub ochi cu acest amestec,de două ori pe zi. În felul acesta,vei elimina celulele moarte şi vei strânge pielea ridată.

De asemenea,poţi folosi în masaj şi ulei de nucă de cocos,ulei de emu,ulei de migdale sau ulei de vitamina E.

Citeşte şi:Măşti pentru ridurile din jurul ochilor pentru toate tipurile de piele

Spălăturile cu schinduf

Frunzele,seminţele şi chiar uleiul de schinduf acţionează ca un antidot pentru diferite probleme ale pielii,inclusiv riduri. Bogate în vitamine şi minerale,remediile pe bază de schinduf sunt o alegere inspirată în estomparea ridurilor.  

Pisează un pumn de frunze de schinduf proaspete pentru a face o pastă groasă. Aplic-o pe faţă şi las-o să acţioneze peste noapte. Dimineaţa,clăteşte cu apă din abundenţă. De asemenea,te poţi spăla pe faţă cu apa în care ai fiert un pumn de seminţe de schinduf sau aplica ulei de schinduf pe ridurile şi liniile fine.

Gel de aloe vera

Aloe veraconţine acid malic,care ajută la reducerea ridurilor prin îmbunătăţirea elasticităţii pielii. Taie o frunză de aloe vera şi extrage gelul acestuia. Aplică gelul proaspăt pe piele şi lasă-l între 15 şi 20 de minute. Spală-te cu apă călduţă.

O altă opţiune este să amesteci o linguriţă de gel de aloe vera cu conţinutul unei capsule de vitamina E. Aplică amestecul pe zona afectată de riduri. După 30 de minute,spală-te bine cu apă călduţă.

Credit foto:www.siri-care.com