Regele Charles a scos pe piață un aftershave care miroase ca grădina lui

Familia regală britanică știe cum să facă afaceri prospere, iar produsul de igienă masculină pe care l-a lansat Regele Charles se vinde ca „pâinea caldă”.

Regele Charles în România  foto   GettyImages jpg

O simplă sticluță de afteshave costă 135 de lire sterline, adică peste 800 de lei! Dar nu e orice astfel de produs, ci poartă semnătura suveranului britanic și are miros de… grădina lui.

Regele Charles promite clienților lui că produsul său miroase exact ca grădina lui din Highgrove. Chiar și așa, cumpărătorii sunt sfătuiți să nu prăpădească prea mult din acest aftershave din prima, pentru că, pentru 810lei, privesc decât 100ml de aftershave.

„Highgrove Splash”, pentru că așa se numește produsul regelui, „conferă întregii experiențe a bărbieritului o notă de lux datorită aromei sale sofisticate”, stă scris în descrierea produsului. Realizat împreună cu Truefitt & Hill, aftershave-ul are o descriere amplă pe site-ul Highgrove și vorbește despre eleganță, sofisticare și lux.

The Sun susține că Regele Charles a scos, recent, la vânzare o gamă întreagă de produse de casă, printre care și un bol sub formă de câine, din ceramică, în valoare de 30 de lire sterline. Nu e ca și cum monarhul britanic are nevoie de rotunjirea veniturilor sale, familia regală fiind mai mult decât avantajată din punct de vedere material.

Astfel, Regele Charles ale III-lea are o avere de 772 milioane de euro, iar salariul lui se ridică la 46.000 de euro. Averea regelui e semnificativ mai mare decât cea pe care a avut-o mama sa, regretata Regină Elisabeta a II-a, care n-avea mai mult de 470 de milioane de euro pe numele ei, în 2022, când s-a prăpădit.

Și atunci ce-l determină pe rege să scoată la vânzare tot felul de produse? Pentru simpla sa plăcere. Charles este cunoscut ca fiind un mare iubitor de natură și înceracă să întrețină cât poate de mult mediul natural, mai mult își dorește să mențină o imagine anume pentru funcția importantă pe care o are și iată că reușește din plin, având în vedere că presa scrie despre antreprenoriatul său de succes. Și, nu în ultimul rând, nu-i strică niște afaceri prospere care să-i aducă un venit constant, pe lângă salariul său consistent, nu credeți?

foto - GettyImages



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg