Sam Smith a învins tulburarea dismorfică corporală. „Arăt fabulos‟

Sam Smith (30 de ani) a declarat că se simte, în sfârșit, confortabil în propria piele, după ce s-a confruntat cu tulburare dismorfică corporală. „Arăt fabulos. În sfârșit mă bronzez‟, a spus artistul. Cum a reușit Sam Smith să își învingă nemulțumirile legate de propriul corp? 

image

În anul 2020, cântărețul Sam Smith mărturisea că mereu s-a confruntat cu tulburare dismorfică corporală. „Am șolduri de femeie, am sâni de femeie. În adâncul minții mele, am știut că nu mă încadrez într-un tipar‟, povestea el, pe atunci, pentru publicația „Sunday Times‟. Pentru a scăpa de problemele legate de imaginea sa, artistul a apelat la ajutorul unui terapeut, dar și la un nutriționist, ce l-a ajutat să slăbească 50 de kilograme. 

Citește și: Ce este dismorfia corporală. 5 semne că suferi de tulburarea dismorfică a corpului 

Sam Smith: „Arăt fabulos‟ 

Anii au trecut, iar Sam Smith a declarat că acum își iubește viața, se simte confortabil în propria piele și nu ezită să își pună silueta în evidență. De altfel, la finalul lui 2022, Sam Smith a postat pe contul său de Instagram mai multe poze provocatoare în bikini pe iaht. (vezi mai jos fotografiile!).

Ei bine, cântărețul a povestit că a reușit să se împace cu propria imagine, după ce „s-a forțat să își dea jos tricoul la o piscină‟, informează „Insider‟.  

„În industria mea, există întrebarea: cum ar trebui să arate o vedetă pop? Când aveam 25 de ani, am terminat un turneu epuizat. Am căutat modele în industrie. De fiecare dată când mergeam la piscină, eram conștient de imaginea mea, dar m-am forțat să îmi dau jos tricoul‟, a declarat artistul, într-un interviu pentru „Sunday Times‟.

El a adăugat că efortul pe care l-a făcut a dat roade, deoarece acum consideră că arată fabulos: „Acum am opusul dismorfiei corporale. Arăt fabulos. În sfârșit mă bronzez. Sunt ars în locuri în care nu am fost ars niciodată‟, a povestit artistul, cunoscut pentru celebra piesă „Stay with me‟.  

Vezi și: Topul celebrităților care au recunoscut că sunt persoane non-binare 

 Sam Smith urmează să își lanseze la finalul lunii, pe 27 ianuarie, albumul muzical „Gloria‟. „Să scriu melodii triste era ușor, în timp ce bucuria era mai dificilă. Sunt mai fericit în pielea mea pe (noul album) Gloria‟, a declarat cântărețul, potrivit „Metro‟.  

Sursă foto: Instagram - @samsmith / Shutterstock  Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg