Samuel Le Torriellec divorteaza de soţie până de Paşte

1 85402 original jpg jpeg

Bucătarul şi fostul jurat MasterChef, emisiune care revine la PRO TV, trece prin clipe cumplite. În anul 2015, acesta a fost acuzat de soţie că a bătut-o. Femeia a depus actele de divorţ, apoi le-a retras. Apropiaţii credeau că cei doi se vor împăca, dar nu sunt şanse. Samuel Le Torriellec divorteaza de soţie până de Paşte.

Conform Cancan.ro, vedeta PRO TV a depus deja actele de divorţ. Samuel Le Torriellec a plătit în 2018 o taxă colosală, de 5.500 de euro, pentru a urgenta partajul. Iniţial, Georgiana a fost cea care a depus actele de divoţ în 2016. La un an distanţă, în 2017, aceasta a mărturisit că nu a divorţat.

Samuel Le Torriellec divorteaza de soţie până de Paşte

În actele depuse de Georgiana la tribunal, îl acuză pe Samuel Le Torriellec de violenţă domestică. Aceasta a mărturisit că soţul ei a strâns-o de gât cu putere, a bruscat-o şi a împins-o într-un perete. Ulterior, in februarie 2017, Georgiana a marturisit ca nu e in divort de sotul ei, Samuel Le Torriellec, de la PRO TV.

image

Dar în 2019, Samuel Le Torriellec divorteaza de soţie până de Paşte. Acesta nu mai doreşte să se împace cu cea care i-a pătat imaginea publică. Georgiana şi Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Bucatarul a mai fost casatorit inainte de Georgiana si are o fiica din acel mariaj. Bucatarul este din Normandia si a inceput sa gateasca la 16 ani.

image