Secrete de frumuseţe din întreaga lume

1 58596 original jpg jpeg

Există numeroase femei în întreaga lumea care au tenul fără cusur, părul lung şi bogat, pielea catifelată, precum a unui bebeluş. Le-am aflat secretele şi ţi le împărtăşim şi ţie!

Împachetările cu nămol,populare în Israel

Nămoluleste de mult timp folosit ca detoxifiant pentru piele,deoarece ajută la extragerea impurităţile,grăsimilor şi petelor. Femeile din Israel folosesc de sute de ani nămol de la Marea Moartă. Pentru a profita de avantajele acestui sediment,femeile răspândesc noroi pe tot corpul,inclusiv pe faţă,înainte de a pluti în apa sărată a Mării Moarte,pentru a beneficia de efectele sale exfoliante. Nu trebuie să ajungi în Israel să faci asta-măştile de faţă cu noroi şi împachetările corporale sunt disponibile în multe saloane de înfrumuseţare.

Băile cu fulgi de ovăz,apreciate în Brazilia

Deşi este întotdeauna cel mai bine să adopţi o abordare proactivă atunci când vine vorba de protecţie solară,uneori,pur si simplu reuşeşti să te arzi,după ce te bronzezi. În Brazilia,un remediu natural comun pentru a trata pielea arsă de soare este baia rece cu fulgi de ovăz. Pune în apa de baie două-trei mâini de fulgi de ovăz şi stai în ea jumătate de oră. Pielea se va simţi mai puţin inflamată.

Femeile din Grecia se clătesc pe păr cu apă de rozmarin

Pentru a avea un păr frumos,grecoaicele îşi clătesc părul cu apă de rozmarin. Ca să obţii soluţia,fierbe rozmarin proaspăt în două căni de apă. Lasă-l să se răcească şi apoi strecoară-l. Foloseşte lichidul după ce-ţi şamponezi părul.  

Citeşte şi:Combate celulita cu extractul de rozmarin

Untul de shea,bun pentru piele şi păr

Untul de shea este utilizat în toate tipurile de loţiuni de corp şi măşti de păr,datorită proprietăţilor sale hrănitoare. Femeile din Africa de Vest îl folosesc în stare brută pe piele,pentru a o menţine moale şi hidratată. Ele folosesc,de asemenea,unt de shea ca mască hidratantă sau balsam de păr.

Citeşte şi:Cum îţi protejează pielea produsele de îngrijire pe bază de unt de shea



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg