Semne că părul are nevoie de tunsoare

1 78481 original jpg jpeg

Părul este afectat zilnic de factorii externi, pieptănare şi produsele de îngrijire folosite. Podoaba capilară devine uscată, lipsită de vitalitate şi îşi pierde strălucirea. Ce trebuie să faci? Cea mai bună soluţie ar fi să-l tunzi.

Iată care sunt semnele care arată că părul are nevoie de o tunsoare:

Vârfuri despicate

Acesta este un semn vizibil. Uită-te la vârfurile părului pentru a vedea care este stare lor. Vârfurile trebuie tăiate, pentru că astfel îi redai viaţă podoabei capilare.

Păr încâlcit

Părul încâlcit poate fi şi el un semn că este nevoie de o schimbare. În timp ce periezi podoaba capilară, dacă fierele se încâlcesc şi nu se pot desface, atunci părul se va deteriora şi mai mult. Cel mai bine ar fi să mergi la un salon pentru o nouă tunsoare.

Lipsa volumului

Foarte multe femei se plâng de păr subţire şi lipsit de volum. Ce putem face pentru a rezolva această problemă? Cel mai important lucru pe care trebuie să-l avem în vedere este îngrijirea şi, de ce nu, alimentaţia. O altă soluţie ar fi schimbarea tunsorii, alegerea unei noi forme a părului – tunsorile uşor stratificate pe păr lung conferă mai mult volum.

Când ai tăiat părul ultima dată?

Dacă nu îţi aminteşti când ai tăiat părul ultima dată, atunci acum este momentul. Încearcă să tai părul cel puţin o dată de două-trei ori pe an, astfel încât să-l menţii sănătos şi frumos.

Şuviţe inegale

Chiar dacă părul tuns în scări este la modă, straturile inegale au ieşit din tendinţe. Optează pentru o altă tunsoare, una care să te avantajeze mai mult.

Tratamente

 Dacă ai folosi diferite tratamente pe păr (de exemplu, keratina) care are substanţe chimice, ar trebui să le foloseşti în mod regulat. Substanţele chimice din produsele destinate îngrijirii părului îl usucă, lăsându-l fragil şi subţire.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg