Sigur ţi-o aminteşti! Cum arată "Betty cea urâtă" la 45 de ani

1 85385 original jpg jpeg

Pe Betty cea urâtă nu ai cum să o uiţi. Ana Maria Orozco a cucerit pe toată lumea cu personajul său, în urmă cu 20 de ani: o tocilară urâţică, dar extrem de deşteaptă, care îl cucereşte pe şeful ei, Armando Mendoza.

Ajunsă la 45 de ani, actriţa Ana Maria Orozc arată incredibil. Pozele postate pe reţelele de socializare arată o femeie frumoasă, încrezătoare şi plină de viaţă.

Mai mult, în urmă cu un an ea a pozat nud pentru revista Soho, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

În 2015, actriţa s-a logodit cactorul Maxi Ghione, la un an după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Somos familia', iar de atunci formează un cuplu.

Ana Maria mai are la activ două mariaje: cu actorul Julián Arango şi cu muzicianul Martín Quaglia, cu acesta din urmă având două fete.

“Betty cea urâtă” a fost difuzat la televiziunea columbiană între 1999 şi 2001 şi a fost adaptată în 27 de ţări, printre care şi SUA, iar actriţa principală a fost Amarica Ferrera. În 2010, celebra peliculă scrisă de Fernando Gaitan a fost inclusă în cartea Guinness Récords drept cea mai de succes telenovelă din istorie, fiind difuzată în peste 100 de ţări.

image

Fernando Gaitán, producător a peste 80 de programe de televiziune, a câştigat două Globuri de Aur în SUA ca producător executiv pentru adaptarea acestui serial, difuzat sub numele de“Ugly Betty”, care l-a propulsat la faima internaţională. Fernando Gaitán a lucrat şi la scenariul “Betty la New York”, cea mai recentă adaptare a telenovelei sale, care va avea premiera în SUA, la 6 februarie. Regretatul producător semnase în ianuarie un acord cu Sony Pictures Televisión pentru dezvoltarea conţinutului.