Sora Elenei Gheorghe va naşte azi o fetiţă

1 83031 original jpg jpeg

Ana Pîrvulescu, sora artistei, este în culmea fericirii. Este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil. Aceasta a fost la medic de curând şi a aflat că fiica ei va veni pe lume mai devreme.

Iniţial, Ana Pîrvulescu urma să nască abia peste o săptămână. Dar, la ultimul control, medicii i-au spus ca fiica ei se cam grăbeşte. Aşa că au programat-o la cezariană pe data de 21 august.

Alaturi de Ana a fost Elena Gheorghe, sora ei. Cele două se iubesc enorm şi se susţin de fiecare dată. Ana a mărturisit că Elena s-a ocupat atent de ea şi de toate nevoile ei de graviduţă. 

image

„Cine nu are o sora, sa-şi roage părinţii sa o facă. În ultima perioadă de sarcină am fost super răsfăţata şi nu m-a slăbit nicio clipa din ochi! Astăzi am fost împreuna la consult şi am aflat ca pitica va veni puţin mai devreme. Ce bine că o sa mai fiu ţinută intr-un bol de sticlă încă vreo câteva zile de mătuşica cea „panicoasă” care nu-şi lasă sora sa-şi plimbe nici măcar geanta.

image

Aşa e ea dintotdeauna, mereu grijulie şi protectoare cu sora mai mică. Aşa cum sper să fie şi Lucas cu viitoarea surioara! #SantateaCaStilDeViata”, a scris Ana pe Facebook. 

Ana Pîrvulescu va aduce pe lume al doilea copil al ei. În urmă cu câţiva ani, îl naştea pe Lucas, fiul ei şi al soţului său. 

image


Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg