Jaclyn Smith, din „Charlie’s Angels”, își regenerează propria grăsime

A supraviețuit celor trei divorțuri din viața ei, cancerului de sân și nemilosului Hollywood. Cum și-a păstrat frumusețea în toți acei ani în care s-a luptat cu asemenea obstacole? Actrița de 76 de ani are un secret nebănuit!

jaclyn smith actrita jpg

Arată la fel de bine ca în 1975, când și-a făcut debutul în serialul care i-a adus succesul, „Charlie’s Angels”. Vedeta care mai are puțin și face 80 de ani a povestit pentru The Mail cum a evitat, toată viața, să apeleze la procedurile cosmetice obișnuite în beneficiul propriului tratament bizar de înfrumusețare.   

„Nu cred în fillere și nici nu am apelat vreodată la bisturiu”, susține frumoasa Jaclyn. „Dacă e să pun ceva pe fața mea, folosesc propria mea grăsime, mi-o reciclez, lucru care nu e deloc ușor de făcut”, a completat Smith.

Stăpână pe viața ei

Actrița are acum 76 de ani și un adevărat imperiu de condus, adică o afacere cu haine și cosmetice care îi aduce profituri de milioane de dolari și de care se ocupă din vila ei impresionantă din Los Angeles.

Vezi și: Top 5 personaje din seriale de televiziune ale căror feţe nu le-ai văzut niciodată

„Mi-e frică de Botox”, recunoaște vedeta. „Soțul meu spune că dacă apelezi la Botox iar și iar, ajungi să ți se prăbușească mușchiul. În plus, poți să exagerezi cu botox-ul extrem de ușor în acest oraș. Iar, când folosești așa ceva, nici nu arată bine”, conchide ea.  

Diagnosticată cu cancer la sân acum 20 de ani, în urma descoperirii unei umflături la o mamografie de rutină, Jaclyn a făcut tratament cu radiații, după care, câteva luni mai târziu, a scăpat de nemiloasa boală. Iar acea experiență, care i-a pus întreaga viață în pericol, i-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor.

„E parte din mine și m-a schimbat. Am ajuns la concluzia că trebuie să mă bucur de fiecare zi și să fiu mai recunoscătoare pentru ceea ce am. Poate că ne plângem cu toții prea mult…”, a completdat diva hollywoodiană. Cel de-al patrulea ei soț și cei din prezent este chirurgul cardiolog Brad Allen (67), pe care l-a întâlnit acum 30 de ani, când l-a operat pe tatăl ei.

Trecut și prezent

Jaclyn se bucură acum de rolul de bunică și privește cu melancolie la anii care au trecut. „Câteva dintre petrecerile la care am fost nu s-au potrivit cu felul în care fusesem eu crescută. Eu n-am auzit acasă la mama și la tata nicio înjurătură și n-am văzut niciodată niciun drog”, a ținut să precizeze actrița care nu s-a lăsat dusă de val la Hollywood, în ciuda succesului avut cu serialul care a scos-o din anonimat.

Vezi și: Bill Murray, nepoliticos pe platourile de filmare de la „Îngerii lui Charlie‟. De ce a folosit actorul un limbaj „inacceptabil‟

„Eu am avut întotdeauna altă abordare. Am luat-o pe ocolite, n-am mers cu mulțumea. N-am încercat niciodată niciun drog!”, a adăugat Jaclyn Smith.



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg