Jaclyn Smith, din „Charlie’s Angels”, își regenerează propria grăsime

A supraviețuit celor trei divorțuri din viața ei, cancerului de sân și nemilosului Hollywood. Cum și-a păstrat frumusețea în toți acei ani în care s-a luptat cu asemenea obstacole? Actrița de 76 de ani are un secret nebănuit!

jaclyn smith actrita jpg

Arată la fel de bine ca în 1975, când și-a făcut debutul în serialul care i-a adus succesul, „Charlie’s Angels”. Vedeta care mai are puțin și face 80 de ani a povestit pentru The Mail cum a evitat, toată viața, să apeleze la procedurile cosmetice obișnuite în beneficiul propriului tratament bizar de înfrumusețare.   

„Nu cred în fillere și nici nu am apelat vreodată la bisturiu”, susține frumoasa Jaclyn. „Dacă e să pun ceva pe fața mea, folosesc propria mea grăsime, mi-o reciclez, lucru care nu e deloc ușor de făcut”, a completat Smith.

Stăpână pe viața ei

Actrița are acum 76 de ani și un adevărat imperiu de condus, adică o afacere cu haine și cosmetice care îi aduce profituri de milioane de dolari și de care se ocupă din vila ei impresionantă din Los Angeles.

Vezi și: Top 5 personaje din seriale de televiziune ale căror feţe nu le-ai văzut niciodată

„Mi-e frică de Botox”, recunoaște vedeta. „Soțul meu spune că dacă apelezi la Botox iar și iar, ajungi să ți se prăbușească mușchiul. În plus, poți să exagerezi cu botox-ul extrem de ușor în acest oraș. Iar, când folosești așa ceva, nici nu arată bine”, conchide ea.  

Diagnosticată cu cancer la sân acum 20 de ani, în urma descoperirii unei umflături la o mamografie de rutină, Jaclyn a făcut tratament cu radiații, după care, câteva luni mai târziu, a scăpat de nemiloasa boală. Iar acea experiență, care i-a pus întreaga viață în pericol, i-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor.

„E parte din mine și m-a schimbat. Am ajuns la concluzia că trebuie să mă bucur de fiecare zi și să fiu mai recunoscătoare pentru ceea ce am. Poate că ne plângem cu toții prea mult…”, a completdat diva hollywoodiană. Cel de-al patrulea ei soț și cei din prezent este chirurgul cardiolog Brad Allen (67), pe care l-a întâlnit acum 30 de ani, când l-a operat pe tatăl ei.

Trecut și prezent

Jaclyn se bucură acum de rolul de bunică și privește cu melancolie la anii care au trecut. „Câteva dintre petrecerile la care am fost nu s-au potrivit cu felul în care fusesem eu crescută. Eu n-am auzit acasă la mama și la tata nicio înjurătură și n-am văzut niciodată niciun drog”, a ținut să precizeze actrița care nu s-a lăsat dusă de val la Hollywood, în ciuda succesului avut cu serialul care a scos-o din anonimat.

Vezi și: Bill Murray, nepoliticos pe platourile de filmare de la „Îngerii lui Charlie‟. De ce a folosit actorul un limbaj „inacceptabil‟

„Eu am avut întotdeauna altă abordare. Am luat-o pe ocolite, n-am mers cu mulțumea. N-am încercat niciodată niciun drog!”, a adăugat Jaclyn Smith.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg